|
|
19 Haziran 2008 Perşembe 13:59
|
Toplum
|
Semiz otu yapan karısını bıçakladı
Bursa'da semizotu yemeği yaptığı gerekçesiyle eşini bıçaklayan şahsa 10 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.
Evine alkollü gelen Bedri K. (55), sofrada semizotu olduğunu görünce eşi Müşerref K.'ya (47), "İnadına mı semiz otu pişiriyorsun? Bu yemeği sevmediğimi bilmiyor musun?" diyerek bağırmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle mutfaktan bıçak alan Bedri K., hayat arkadaşını yaraladı.
Ağır yaralanan kadın, Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken polis tarafından yakalanan Bedri K. ise sevkedildiği adli makamlarca tutuklandı. Savcılığın sudan bir sebeple eşini bıçaklayan öfkeli koca hakkındaki soruşturması sona erdi. Savcılık, Bedri K. hakkında "kasten eşini yaralamak" suçundan 10 yıla kadar hapis talebiyle dava açtı. Şüpheli önümüzdeki günlerde 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.
Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesine bağlı Aşağı Alican köyünde cinnet getiren kişi, babası, ağabeyi ve yengesini öldürüp annesi ile kardeşini yaraladıktan sonra intihar etti.
Siirt'in Baykan ilçesinde güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada, 1 uzman çavuş şehit oldu, 2 asker yaralandı.
Bodrum’da artan şikayetler üzerine iç çamaşırıyla denize girmek belediye meclisinin kararıyla yasaklandı
OTOMOBİLDEKİ TAKSİCİLERDEN BİRİ KÖPRÜDEN BAĞLANTI YOLUNA UÇTU; İKİ TAKSİCİ DE ÖLDÜ
Bir Zekeriya Beyaz klasiği!, diye yazmış
Dolmuş şöförü, ‘Kafir burası Ermenistan mı’ dayağı attı
|