Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 2 Aralık 2008Güncelleme: 02.12.2008 20:56 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Avrupa Birliği
YAŞ Toplantıları
Türk Silahlı Kuvvetleri
İlker Başbuğ
Emine Ayna
DTP
Celalettin Cerrah
Polis Emniyet Haberleri
Türkiyede Yabancı Sermaye
Vestel
Add to Google
16 Aralık 2006 Cumartesi 15:52 Toplum

Beşiktaş'ta taşımacılık işi yapan bir firmadan aylık 250 YTL rüşvet istedikleri öne sürülen 2 trafik polisi suçüstü yakalandı

Rüşvet isteyen 2 polise suçüstü

Alınan bilgiye göre, Trafik Denetleme Şube Müdürü Oktay Bulduk'a başvuran Beşiktaş'taki bir taşımacılık firmasının yetkilisi, araçlarından birini trafik yönünden suçlu bularak bağlanması gerektiğini, ancak sürücünün 150 YTL, firmanın da her ayın 15'inde 250 YTL ödemesi halinde bunu yapmayacağını belirten trafik polisleri olduğunu bildirdi.

Bunun üzerine harekete geçen Bulduk, İstanbul Cumhuriyet Savcılığını bilgilendirerek rüşvet isteyen polis memurlarının yakalanması için Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleriyle irtibat kurdu.

İstenilen parayı teslim etmek üzere Barboros Bulvarı Sait Çiftçi otobüs durağında resmi otomobilde bulunan polis memurları K.A ve O.A ile buluşan firma yetkilisi, önceden seri numaraları belirlenen 1 adet 100, 1 adet de 50 YTL'yi polislere verdi.

Bu sırada harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri de 2 trafik polisini suçüstü yakaladı. K.A ve O.A'nın üzerinde yapılan aramada, seri numaraları önceden belirlenen para ele geçirildi.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü emrinde görev yapan K.A'nın 1,5, O.A'nın da 5 yıllık polis memuru olduğu belirtildi.

Şubedeki işlemleri tamamlanan 2 polis, daha sonra adliyeye sevk edildi.

İlgili Başlıklar:
Rüşvetçi Polisler (8 haber)
Rüşvet Olayları (26 haber)






Yüksek Askeri Şura sona erdi. Sonuç: 5 asker irtica'dan 19 asker uyuşturucu ve ahlaka aykırı davranıştan olmak üzere toplam 24 asker TSK'dan ihraç edildi.

Antalya'da 9 ay önce kaybolan gencin öldürüldüğü ortaya çıktı.

Tutuklu sanık Ertekin, Mahkeme Başkanı Şengün'e 'Duyduğumuz kadarıyla kardeşinizi kaybetmişsiniz. Başınız sağ olsun' dedi.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybetti.

Eşiyle bindiği uçakta bomba şakası yaptığı iddiasıyla hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan 67 yaşındaki emekli Deniz Albay Mete Köksal beraat etti.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam