|
|
29 Haziran 2008 Pazar 18:41
|
Toplum
|
Sokak kavgalarının birincil nedeni, YOL VERME... İkinci nedeni: OTOPARK
ÇEŞME'DE OTOPARK KAVGASI: 3 YARALI
İzmir'in Çeşme ilçesinde, otopark anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 3 kişi tabancayla yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Sakarya Caddesi'nde otopark olarak kullanılan boş arsada, Akın Özer (26), Recai Gür (34) ve kardeşi Ramazan Gür, otopark nedeniyle kimlikleri henüz belirlenemeyen kişilerle tartıştılar. Bu kişiler, tartışmanın büyümesi üzerine, Akın Özer'i tabancayla sağ göğüs altından, Recai Gür'ü sağ kasığından, kardeşi Ramazan Gür'ü de sağ ayağından vurdular.
İlk tedavileri Çeşme'de özel bir hastanede yapılan Akın Özer ve Recai Gür daha sonra ambulansla 9 Eylül Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildiler. Ramazan Gür'ün tedavisi ise ayakta yapıldı.
Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde orman yangını çıktı. Yangına Kızılcahamam, Gerede, Çamlıdere, Çerkeş orman işletmelerine ait arazöz ve yangın işçileri müdahale ediyor.
Zeytinburnu'nda, 10 yaşındaki Muhammet Akıncı'nın tekme attığı şişenin içindeki ses bombası patladı. Olayda küçük çocuk ayaklarından hafif yaralandı.
Şırnak'ın merkez Güneyçam köyü yakınlarında terör örgütü PKK militanlarınca yola döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu bir uzman çavuş ile bir çavuş şehit oldu.
Kahramanmaraş'ın dünyaca ünlü dondurma markası Mado'nun Gaziantep yolu üzerinde bulunan tesisi bal arılarının akınına uğradı.
Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli komiser Mehmet F.Ç, tanıdığı kokain satıcılarından tehditle para aldığı iddiasıyla tutuklandı.
Ramazan ayında sigara içtiği için bir dolmuş şoförü tarafından darp edildiğini ileri süren Ankara Barosu avukatlarından Erdal Güzel'in şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı.
|