|
|
03 Temmuz 2008 Perşembe 07:58
|
Toplum
|
Gaziantep'te üç kız çocuğunu kene ısırdı
Dört yaşındaki Naciye Ertük'ü ısıran kene babası tarafından çıkarıldı. Ancak üç gün sonra ateşi yükselen küçük kız hastaneye götürüldü
Gaziantep'te kene tarafından ısırılan 2 yaşındaki Esma Öztürk ile 11 yaşındaki Kübra Taşdelen, aileleri tarafından Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Hastanesi'ne getirildi.
Dört yaşındaki Naciye Ertük'ü ısıran kene ise babası tarafından çıkarıldı. Ancak üç gün sonra ateşi yükselen küçük kız da aynı hastaneye getirildi.
KKKA hastalığı belirtilerinin görüldüğü öne sürülen çocukların durumlarının iyi olduğunu belirtildi.
Bu arada Isparta'da da iki kene vakası görüldü. 7 yaşındaki Sinan Çetinkaya evde bulunduğu sırada, Faden Yücel (20) ise bahçede çalışırken kene tarafından ısırıldı.
Çetinkaya ve Yücel Gülkent Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde tedavi altına alındı.
Çorum Ortaköy'e bağlı Karahacip beldesinde, Z.Ö. (72), geçen hafta bahçede çalışırken kene tarafından ısırıldı. Z.Ö., sevk edildiği Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Hastanesi'nde dün öldü. Batı Trakya'nın Gümülcine bölgesinde ise geçen hafta kene tarafından ısırıldıktan sonra hastaneye kaldırılan Fatma Kuşoğlu (42) Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Hastalığı'ndan öldü.
Kandıra Cezaevinde tutukluyken avukat Özge Yılmaz ile evlenen Peker baba oluyor. Ceza ve İnfaz Kanuna göre cezaevinde cinsel ilişki kurmak yasak
Van’da emekli 2 imamın, 110 hacı adayını dolandırıp hacca gittiği öne sürüldü. Dolandırılanlar, kendilerinden kişi başına 3 bin 200 Euro alınan şirketi basıp görevlilerle tartıştı.
Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler CHP’li Avcılar belediyesinin önünde lale soğanı dağıtmak isteyince iki belediyenin zabıtaları arasında meydan kavgası çıktı
Balıkesir Emniyet Müdürü Coşkun Hayal, 29 Mart 2009'da yapılacak yerel seçimde belediye başkan aday adayı olmak için görevinden istifa etti.
|