|
|
13 Temmuz 2008 Pazar 02:52
|
Toplum
|
Öcalan için sayın diyen 12 kişi TUTUKLANDI
Diyarbakır'da Cumhuriyet Başsavcılığına gönderdikleri dilekçede, terör örgütü elebaşına, ''sayın'' dedikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 14 kişiden 12'si tutuklandı.
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, terör örgütüne yönelik operasyonların aralıksız ve kararlı bir biçimde sürdürüldüğü belirtildi.
Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
''Diyarbakır'da 07 Temmuz 2008'de, PTT Müdürlüğü önünde, terör örgütü elebaşını övücü mahiyette hazırlamış oldukları dilekçeleri posta yolu ile Cumhuriyet Başsavcılığına göndererek, kendilerini ihbar eden, dilekçe verme eylemlerini organize ederek, örgüte yardım ve yataklık eden 14 kişi gözaltına alınmıştır.
Adli mercilere sevk edilen ve bir siyasi partiye mensup temsilcilerin de aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklanmış, 2 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır.''
Kandıra Cezaevinde tutukluyken avukat Özge Yılmaz ile evlenen Peker baba oluyor. Ceza ve İnfaz Kanuna göre cezaevinde cinsel ilişki kurmak yasak
Van’da emekli 2 imamın, 110 hacı adayını dolandırıp hacca gittiği öne sürüldü. Dolandırılanlar, kendilerinden kişi başına 3 bin 200 Euro alınan şirketi basıp görevlilerle tartıştı.
Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler CHP’li Avcılar belediyesinin önünde lale soğanı dağıtmak isteyince iki belediyenin zabıtaları arasında meydan kavgası çıktı
Balıkesir Emniyet Müdürü Coşkun Hayal, 29 Mart 2009'da yapılacak yerel seçimde belediye başkan aday adayı olmak için görevinden istifa etti.
|