|
|
19 Temmuz 2008 Cumartesi 08:14
|
Toplum
|
Hava Kuvvetlerinde Ergenekoncu subay mı var?
Hava'da 'soruşturma' iddiası
HAVA Kuvvetleri Komutanlığı'nda, 6 kurmay albayın da aralarında bulunduğu yasadışı bir örgütlenme olduğu, bu örgütlenmenin ve örgütlenmeye ilişkin belgenin nasıl sızdırıldığının soruşturulduğu iddia edildi.
Akşam gazetesinin haberine göre MİT, üç yıl önce illegal örgütlenme raporunu Genelkurmay'a gönderdi.
Belge bir süre sonra Harp Akademileri'nde bir yarbayın, daha sonra İP Genel Başkanı Doğu Perinçek'in bilgisayarında da çıktı. Hava Kuvvetleri şimdi belgenin nasıl sızdığını ve illegal örgütlenme iddasını soruşturuyor.
Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, 'alkollü içki satan dükkan ve mekanların denetlenmesi için' ÖZEL TİMLER kurulmasını kararlaştırdı.
Yoldan çıkan bir askeri araç, kaldırımda 15 metre sürüklendikten sonra yol kenarındaki ağaçlara çarparak durabildi. Kazada, 2 asker ile bir askeri memur yaralandı.
İstanbul Üniversitesi (İÜ) Rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak, üniversitelerde rektörlerin, mütevelli heyeti ya da oluşturulacak bir kurul tarafından seçilmesi gerektiğini söyledi.
Niğde Valisi Öztürk, arsenikli olduğu için kapatılan içme suyu kuyularının dışında kentteki pek çok kuyuda Sağlık Bakanlığının kriterlerinin üzerinde arsenik olduğunu açıkladı.
Diyarbakır'da temaslarda bulunan Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, önemli açıklamalarda bulundu.
MEHMET ALTAN'A GÖRE, ARTIK EMEKLİ PAŞALAR CEZAEVİNDEN TAHLİYE DE EDİLİRLER MİŞ
|