Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 5 Aralık 2008Güncelleme: 05.12.2008 00:51 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Kadın
TBMM
Plajlar
Turizm
e-Devlet
Taksi
Nevzat Basımın Yazıları
Kürt Yönetimi
Kuzey Irak
Yahudiler
Add to Google
23 Temmuz 2008 Çarşamba 10:14 Toplum

CHP milletvekili denetledi ve bu kararı verdi: "Bikini yasağı" değil, can güvenliği YASAĞI

SU KAYAĞI TESİSİNDE BİKİNİ YASAKLANDI DENİYORDU; CHP'Lİ VEKİLİN YERİNDE İNCELEMESİ ŞÖYLE SONUÇLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Milletvekili Kemal Demirel, bikini yasağıyla ilgili çıkan haberler üzerine Osmangazi Belediyesi'ne ait su kayağı tesislerinde inceleme yaptı. Her sporun kendine göre kuralları olduğunu ifade eden Demirel, can güvenliği için gereken şartların yapılması gerektiğini söyledi.

CHP Bursa Milletvekili Kemal Demirel, Osmangazi Belediyesi'nin su kayağı tesislerini ziyaret etti. Basında çıkan bikini yasağıyla ilgili haberlerle ilgili açıklama yapan Demirel, "Çıkan haberler üzerine buraya gelerek yetkililerden bilgi almak istedim.

Bu sporu yaparken birtakım kurallar var. Buraya insanlar bikinisiyle bile gelse üzerine can güvenliği için giymesi gereken elbiseler var. Yetkililer giyilmesi gerekenlerin yapıldığı takdirde herkesin su kayağı yapabileceğini söyledi. O şekilde yapılan spor kimseyi rahatsız etmez. Ayrıca burası modern bir spor tesisi ve bir müsabaka yapılacaksa, o kurallara göre kılık kıyafet belirlenir" dedi.

Ziyaret sırasında Demirel'e eşlik eden Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe ise son günlerde medyada yer alan bikini yasağı ile ilgili haberlere anlam veremediğini belirterek, uygulamanın kendilerine özgü olmadığını, dünyadaki bütün su kayağı tesislerinde belirlenen standartların uygulandığını belirtti. Uygulamadan şimdiye kadar hiçbir şikayet almadıklarını ifade eden Altepe, "Buradaki kıyafetler ve şartlar, uluslararası alanda uygulanan şartlar geçerli. Halka açık bir tesis burası. Kapıları herkese açık.

İsteyen su kayağı yapıyor, gezmek için, dinlenmek için, çocuklarını izlemek için gelenler var. Bugüne kadar burada bir sıkıntı olmadı. Herkes dilediğince eğleniyor. Niçin haber yapılıyor anlamıyorum. Tatil köylerinin de kendilerine göre kuralları var" diye konuştu. Başkan Altepe, Ramazan ayında tesislerin akşam saatlerinde hizmet vereceğini açıkladı.

İlgili Başlıklar:
Tatil Haberleri (62 haber)
Turizm (374 haber)

Kaynak: İHA





AKP İstanbul İl Başkanlığı'nda patlayan bombadan sonra İstanbul Emniyeti gerçek bombayla X-Ray eğitimi verdi.

İstanbul Üniversitesi'nde rektör adaylarını bir araya getiren panele katılmak isteyen öğrenciler ile güvenlik görevlileri arasında arbede yaşandı.

Osmaniye'de bir balıkçı avlanmak için gittiği nehirde kayboldu.

Samsun'da bir kadın adliye girişinde çantasında bulunan kurusıkı tabancayı polise teslim edince 600 YTL para cezasına çarptırıldı.

İşte bayram boyunca Ankaralılar'ın arayabileceği ACİL DURUM numaraları...

Çocuklara oyuncak olarak satılan ilaç kapsülü boyutundaki su maymunları su ile temas ettiğinde 400 kat büyüyor.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam