|
|
27 Temmuz 2008 Pazar 08:15
|
Toplum
|
İddianameden Hüseyin Üzmez'in küçük kıza söylediklerini okurken, yüzünüz kızarabilir
Hüseyin Üzmez hakkında 14 yaşındaki kıza cinsel saldırıdan 26 yıl hapis istendi. Üzmez’in küçük kıza yönelik ‘utandıran’ sözleri şok etkisi yarattı
AKŞAM gazetesinden FİKRET KOCAMAN'ın haberi:
Vakit yazarı Hüseyin Üzmez (77), 14 yaşındaki B.Ç.’ye ‘cinsel saldırıda bulunmak’ suçlamasıyla Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davada 26 yıl hapis istemiyle yargılanacak. 3 aydır tutuklu bulunan Üzmez ile kızın annesi L.Ç. hakkındaki iddianame tamamlandı. İddianamede Üzmez’in B.Ç.’ye beden ve ruh sağlığını bozacak şekilde zincirleme cinsel saldırıda bulunduğu vurgulandı.
Telefon kayıtlarına göre Üzmez, L.Ç.’yi arayıp kızını sordu; hasta olduğunu öğrenince,
“İnşallah aybaşı hali değildir” dedi.
B.Ç.’yi telefona isteyen Üzmez,
“Gelecektim, hasta olduğuna göre niye geleyim. Hastasın kızım seni derde sokmak istemiyorum hele iyileş öbür hafta bir şey ederiz. Az kaldı 1-2 ay sonra baban işe başlayacak. Ben de yakınım zaten. Gece gündüz beraber oluruz” dedi.
Üzmez’in geçen kış L.Ç. ve kızı B.Ç.’yi İstanbul’daki evine çağırdığı ve tacizlerin burada başladığı kaydedildi. Üzmez, L.Ç.’yi para çekmeye gönderdi ve daha önce de yaşı küçük bir kızla cinsellik yaşadığını söyleyip B.Ç.’yi taciz etti. İddianamede anne L.Ç. de suç ortağı olmakla suçlandı.
Çantadan 8.8 kg patlayıcı çıktı.
TSK, evli olmasına rağmen bir başka kadınla da birlikte yaşayan üsteğmene göz yummadı ve ordudan attı.
Istanbul- Ankara seferini yapan Cumhuriyet Ekspresi dün Bilecik'in Osmaneli ilçesi Selçuk köyü yakınlarında duble yol çalışması sırasında demiryoluna düşen kayaya çarptı.
Edebiyatçı ve Ağa Han Mimarlık Ödülü sahibi Nail Çakırhan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
... DİKKAT ÇEKTİ... DİKKAT ÇEKTİ...
Genelkurmay, 4 Ekim'den bu yana altıncı kez Hakurk'un vurulduğunu ve 31 hedefin havadan ve karadan vurulduğunu açıkladı.
|