Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 2 Aralık 2008Güncelleme: 02.12.2008 22:08 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Avrupa Birliği
YAŞ Toplantıları
Türk Silahlı Kuvvetleri
İlker Başbuğ
Emine Ayna
DTP
Celalettin Cerrah
Polis Emniyet Haberleri
Türkiyede Yabancı Sermaye
Vestel
Add to Google
01 Eylül 2008 Pazartesi 14:24 Toplum

Emniyet Müdürü, 'danışmanlık' yaptığı FUHUŞ ÇETESİ ile birlikte hakim karşısında

USLANMAZLAR operasyonunda adliyeye sevkedilen 37 kişi içinde KELEPÇESİZ, tek ve zanlılarla aynı otomobile bindirilmeyen bir kişi vardı. Doğru tahmin: Emniyet Müdürü!..

İzmir polisi tarafından Manisa, Hatay ve Antalya'da gerçekleştirilen "Uslanmazlar" operasyonu ile gözaltına alınan 6'sı bayan, biri emekli emniyet müdürü toplam 37 kişi adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan zanlılar elleri kelepçeli olarak polislerin arasında basın mensuplarına saldırdı. Zanlılardan biri elindeki 5 litrelik suyu gazetecilerin üzerine fırlatarak bir kameranın kırılmasına neden oldu. Zanlılar arasında bulunan emekli emniyet müdürünün kelepçesiz ve tek olarak ekip otomobiliyle götürülmesi dikkat çekti.

Moldova uyruklu Lıudmıla Caıpac isimli bayan karakola giderek zorla fuhuş çetesi elemanları tarafından fuhuş yaptırıldığını söyleyerek şikayetçi olmuştu. İhbar üzerine İzmir, Antalya,
Manisa ve Hatay illerinde operasyon düzenlendi. Operasyonda Rusya, Moldova, Ukrayna, Gürcistan, Bulgaristan uyruklu 22'si bayan toplam 37 kişi gözaltına alındı.
Savcılık talimatıyla yabancı uyruklu 22 bayan sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne gönderildi.

37 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Soruşturmayı genişleten ekipler, zanlıların 4 ayrı ilde yabancı uyruklu bayanları fuhuşa zorladığı ve iş vaadiyle Türkiye'ye getirdiği ortaya çıktı. İnsan ticareti yapan ve aracı olan 6'sı
bayan 37 kişi "insan ticareti yapmak" suçundan adliyeye sevk edildi. Kelepçeli ve geniş güvenlik önlemleri arasında adliyeye sevk edilen zanlılar basın mensuplarına saldırdı. Zanlılardan biri elindeki 5 litrelik suyu basın mensuplarına fırlattı. Karmaşada bir gazetecinin kamerası kırıldı.

MÜDÜR AYRI OTOMOBİLLE GÖNDERİLDİ

Operasyonda gözaltına alınan birinci sınıf emniyet müdürü M.T. zanlılar arasına bindirilmeyerek kelepçesiz başka bir otomobile bindirildi. Basın mensuplarından kaçırılan emekli emniyet müdürü soruları cevapsız bıraktı.

İlgili Başlıklar:
Fuhuş Sektörü (145 haber)
Polis Emniyet Haberleri (428 haber)

Kaynak: IHA





Yüksek Askeri Şura sona erdi. Sonuç: 5 asker irtica'dan 19 asker uyuşturucu ve ahlaka aykırı davranıştan olmak üzere toplam 24 asker TSK'dan ihraç edildi.

Antalya'da 9 ay önce kaybolan gencin öldürüldüğü ortaya çıktı.

Tutuklu sanık Ertekin, Mahkeme Başkanı Şengün'e 'Duyduğumuz kadarıyla kardeşinizi kaybetmişsiniz. Başınız sağ olsun' dedi.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybetti.

Eşiyle bindiği uçakta bomba şakası yaptığı iddiasıyla hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan 67 yaşındaki emekli Deniz Albay Mete Köksal beraat etti.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam