|
|
05 Eylül 2008 Cuma 17:22
|
Toplum
|
Şırnak'ta patlama: 2 asker ŞEHİT
Şırnak'ın merkez Güneyçam köyü yakınlarında terör örgütü PKK militanlarınca yola döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu bir uzman çavuş ile bir çavuş şehit oldu.
Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Güneyçam köyü yakınlarında yolda mayın taraması yapan güvenlik güçlerinin geçişi sırasında terör örgütü PKK mensuplarınca daha önce yola döşenen patlayıcı infilak etti.
Patlama sonucu Uzman Çavuş Mehmet Ali Yazıcıoğlu ile İstihkam Çavuş İlyas Güzel şehit oldu.
Şehitler için Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığında cenaze töreni düzenlendi. Törenin ardından Uzman Çavuş mehmet Ali Yazıcıoğlu'nun cenazesi Trabzon, İlyas Güzel'in cenazesi de Antalya'nın Alanya ilçesine gönderildi.
Yüksek Askeri Şura sona erdi. Sonuç: 5 asker irtica'dan 19 asker uyuşturucu ve ahlaka aykırı davranıştan olmak üzere toplam 24 asker TSK'dan ihraç edildi.
EY VATANDAŞ; Kriz de varken, sahte para veya PERU parası kabul etmeyin...
Antalya'da 9 ay önce kaybolan gencin öldürüldüğü ortaya çıktı.
Tutuklu sanık Ertekin, Mahkeme Başkanı Şengün'e 'Duyduğumuz kadarıyla kardeşinizi kaybetmişsiniz. Başınız sağ olsun' dedi.
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybetti.
Eşiyle bindiği uçakta bomba şakası yaptığı iddiasıyla hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan 67 yaşındaki emekli Deniz Albay Mete Köksal beraat etti.
|