|
|
29 Aralık 2006 Cuma 11:46
|
Toplum
|
Düden şelalesinde bulunan kafası kesik cesedin sırrını, polis çözdü
CESEDİN KAFASINI TESTEREYLE KESENLER, YAKALANDI
Antalya'da, Düden Şelalesi'nde ölü olarak bulunan cesedin katil zanlıları gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz pazar günü Düden Şelalesi'nde başı kesik bir erkek cesedi olduğu ihbarını alan Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, olay yerine gittiklerinde başı olmayan bir cesetle karşılaştı. Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatan ekipler, cesedin Z.C.'ye (Zekeriya Canpolat-30) ait olduğunu tespit etti. Soruşturmayı genişleten ekipler, Z.C.'nin eşi Y.C.'yi (22) gözaltına aldı. İfadesi alınan Y.C.'nin N.Ş. (20) ile birlikte, Z.C.'yi bıçaklayıp öldürdükten sonra kafasını testereyle keserek düden kanalına attıklarını itiraf ettiği iddia edildi. Zanlılar, Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
ABD'nin Miami kentinde, bilgisayar kamerasıyla internette naklen intihar eden 19 yaşındaki gencin ailesi, intiharı seyredenlere bir şey yapmadıkları için büyük tepki gösterdi.
VE BUNLARIN NEREDEYSE TAMAMI, İSTANBUL'DA
İskelenin yerinde olmadığını gören İstanbullular, işlerine başka vasıtalarla gitmek zorunda kaldı.
Karaköy İskelesi sulara gömüldü
İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş (İDO) Genel Müdürü Ahmet Paksoy, şiddetli lodos nedeniyle batan Karaköy Vapur İskelesi'nin yerine yüzen yeni bir duba konulacağını söyledi.
İstanbul Üniversitesi'nde (İÜ) dün koruma krizi yaşandı. İÜ Rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak kendisini ziyarete gelen İsrail Büyükelçisi Gaby Levi ve İsrail'in İstanbul Başkonsolosu Mordehai Amihai'nin
|