|
|
04 Aralık 2008 Perşembe 17:34
|
Toplum
|
Kuru sıkı tabancasını polise teslim eden kadına 600 YTL ceza
Samsun'da bir kadın adliye girişinde çantasında bulunan kurusıkı tabancayı polise teslim edince 600 YTL para cezasına çarptırıldı.
Samsun Adliyesi'ne sabıka kaydı almak için geldiği öğrenilen Emine E., adliye girişinde çantasında bulunan kurusıkı tabancayı çıkartarak polise teslim etti. Ancak, kurusıkı tabancasının taşıma ruhsatı olmadığı ileri sürülen Emine E., savcının talimatı doğrultusunda gözaltına alınıp Gazi Polis Merkezi ekiplerine teslim edildi. Polis merkezine götürülen Emine E.'ye, Kabahatler Kanunu'na göre 600 YTL idari para cezası verildi.
İstanbul'da Salı ve Çarşamba günleri bazı semtlere 21 saat süreyle su verilemeyecek.
'Ergenekon' soruşturmasında üçüncü iddianamenin 20 Temmuz'dan önce tamamlanacağı bildirildi.
Erzurum'dan Antalya'ya gidecek olan uçakta yolcunun biri, SİGARA YAKINCA uçak geri dönerek Erzurum Havalimanı'na iniş yaptı.
Mahsullerin açık arttırmada düşük fiyattan satıldığını iddia edip bir grup çiftçiyle Ticaret Borsası'nı basan Ziraat Odası Başkanı, açık arttırma salonunda tartıştığı bir tüccarı tokatladı.
Celalettin Cerrah gitti, ekibi dağıldı. Çapkın, göreve gelir gelmez çok sayıda emniyet amirini yerinden etti.
Cerrah, 'Hüseyin Çapkın'ın İzmir'den İstanbul'a ekibiyle geldiği'ne dair iddialara 'Şark hizmeti gelen arkadaşlarımızdı onların bir kısmı. Ekip diye bir şey olamaz' diye cevap verdi.
|