|
|
24 Şubat 2009 Salı 16:53
|
Toplum
|
Başkent'te TAPU operasyonu: Sincan Tapu Müdürü ve yardımcıları dahil 15 kişi gözaltında
Ankara polisinin düzenlediği operasyonda, aralarında Sincan Tapu Müdürü ve müdür yardımcılarının da bulunduğu 9'u tapu çalışanı, 15 kişi gözaltına alındı.
Ankara Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri, yaptığı çalışmalar sonucu sabah erken saatlerde operasyon başlattı.
Düzenlenen operasyonda Sincan Tapu Müdürü ve müdür yardımcılarının da aralarında bulunduğu 9'u tapu çalışanı ve 6'sı da emlakçı toplam 15 kişi gözaltına alındı.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden edinilen bilgiye göre, saat 23.13'te, merkez üssü Tunceli'nin Çemişgezek ilçesi Akçapınar olan, 4.0 büyüklüğünde sarsıntı
Gaziosmanpaşa'da doğalgaz zehirlenmesi: 3 ölü.
İkinci ergenekon davasında Kurmay Albay Mustafa Koç tahliye edildi.
İstanbul boğazı Bebek açıklarında küçük bir kuru yük gemisi başka bir kuru yük gemisine kıçtan hafif şekilde çarptı.
Polisler, hortumlarla su sıkarak acıyı hafifletmeye çalıştılar...
|