türk net en son haber 17 Mart 2010Güncelleme: 17.03.2010 04:39 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi
Anketler

Güncel Başlıklar
Onur Öymen
CHP
THY
Şampiyonlar Ligi
Michael Jackson
Almanya
Petrol Rezervleri
TPAO
Para
AKP
Add to Google
01 Mayıs 2009 Cuma 10:25 Toplum

Darwin mağduru Atakuman, yine görevden alındı

'Darwin Sansürü' sonrasında görevden alınan, tepkiler üzerine devam eden genel yayın yönetmeni Çiğdem Atakuman’ın, dergideki bütün görevlerine son verildi.


TÜBİTAK’ın Bilim ve Teknik Dergisi’nde yaşanan "Darwin Sansürü" sonrasında sözlü olarak görevinden alınan, ancak tepkiler üzerine görevine devam eden genel yayın yönetmeni Çiğdem Atakuman’ın, dergideki bütün görevlerine son verildi.

Atakuman genel yayın yönetmenliğinin dışında sorumlu yazı işleri müdürlüğü, TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi Başkan vekilliği ve Popüler Yayınlar Müdürlüğü görevlerini de üstlenmişti. TÜBİTAK’ta danışman olarak görevlendirilen Atakuman, görevden alınmasına ilişkin soruları "Bu konuda konuşmayacağım" diyerek yanıtsız bıraktı. Atakuman’dan boşalan genel yayın yönetmenliğine ise TÜBİTAK’ta Akademik Yayınlar Müdürlüğü’nde görevli Adnan Bahadır getirildi. Derginin sayfa düzeninden sorumlu Duran Akça da sorumlu yazı işleri müdürü oldu.

Kaynak: Hürriyet gazetesi

İlgili Başlıklar:
TÜBİTAK (49 haber)






Kadıköy-Kartal metro hattı inşaatında çalışan bir işçi, kendini asarak intihar etti.

Hacettepe Üniversiteli gıda mühendisleri, bu çalışmalarıyla 2007'de TÜBİTAK Teşvik ödülüne layık görüldü.

TRT Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve TRT, kara propagandalarla ilişkilerini yıpratmayacak kadar köklü geleneklere sahiptirler” denildi.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Dr. Tayfun Acarer, kamuoyunda bilinenin aksine baz istasyonlarının insan sağlığı için tehlikeli olmadığını savundu.

İstanbul Valisi Muammer Güler, Nevruz kutlamalarının Kazlıçeşme Meydanı'nda yapılması için gerekli iznin verildiğini, kutlamalar sırasında 10 bin emniyet mensubunun görev yapacağını duyurdu.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde mayın patlaması sonucu yaralanan 4 köylü askeri helikopterle Şemdinli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam