|
|
22 Haziran 2007 Cuma 09:07
|
Yaşam
|
Bebek bekliyor
Sahnelerin seksi yıldızı Christina Aguilera ve müzik yapımcısı eşi Jordan Bratman'ı bebek heyecanı sardı.
he Sun gazetesinde çıkan habere göre; üç aylık hamile olan Aguilera, ilerleyen aylarda konserlerine ara vermeye hazırlanıyor.
4 Haziran'da 30 yaşına basan Jordan Bratman ise; bebeğin yeni yaşı için en güzel hediye olduğunu söylüyor.
VE BU İCADIN BAŞINDA DA GOOGLE'IN PATRONUNUN KARISI VAR
Google geçtiğimiz günlerde yaptığı bir yenilikle, kullanıcıların arama sonuçlarını istedikleri gibi düzenleyebilmesini sağlayan bir sistem geliştirdi.
Time’ın yılın buluşları listesinde asıl yıldız, 4 numaradaki Hulu.com. NBC ve Murdoch ortaklığıyla bu yıl kurulan bir internet sitesi.
Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Sayısal Loto'nun bu haftaki çekilişi yapıldı. Kazandıran numaralar; 3, 10, 26, 28, 39 ve 47 olarak belirlendi.
|