|
|
17 Temmuz 2007 Salı 00:14
|
Yaşam
|
Peker Açıkalın: Cem, yaptığı işlerden kazandığı parayla Ferrari’ye binip, insanları rencide etmemeli
Cem Yılmaz’ın lüks araba merakı Levent Kırca’dan sonra Peker Açıkalın’ın da eleştiri oklarına hedef oldu.
Kırca’nın, “Ferrari’ye binen ben değilim, Cem. Ben de Ferrari almasını bilirim, fakat halkın benimseyeceği otomobile binmeyi tercih ediyorum” sözlerinin ardından Peker Açıkalın da benzer bir açıklama yaptı.
“Cem, yaptığı işlerden kazandığı parayla Ferrari’ye binip, insanları rencide etmemeli” diyen Açıkalın şunları söyledi:
"Ferrari’sini satsın, bilge olsun. Asgari ücretle yaşayan insanların olduğu bir toplumda, TIR’ alıp da insanlara ‘Bu tIr’ı sizi kandırarak aldım’ diyemem.."
Açıkalın, Cem Yılmaz’ın SHOW TV’de yayınlanan Güldür Bakalım yarışması için ‘Ben öldüm mü ki, komedyen arıyorlar’ sözlerine de şu cevabı verdi: Cem Yılmaz kendi üstüne alınmış. Herkes her söyleneni üstüne alınırsa bu işin içinden çıkamayız. Komedyenlik kimsenin tekelinde değildir.
|
Yorumlar |
|
Berkun Meral
-
17.07.2007 09:57
|
|
bu ülkede özgürlük diye birşey var. cem yılmaz ferrariye binerek kimi rencide ediyor acaba? bunca yıllık komediyenler orda burda polemiklere girmekten ferrari alacak parayı bulamadıkları içinmidir bu laflar? isteyen istediği arabaya biner. kimseyi kandırıp çalıp çırpıp alınan paralar değildir onlar. emeğin karşılığıdır. ülkede bunca çalan çırpan insan varken yazık yani..
|
VE BU İCADIN BAŞINDA DA GOOGLE'IN PATRONUNUN KARISI VAR
Google geçtiğimiz günlerde yaptığı bir yenilikle, kullanıcıların arama sonuçlarını istedikleri gibi düzenleyebilmesini sağlayan bir sistem geliştirdi.
Time’ın yılın buluşları listesinde asıl yıldız, 4 numaradaki Hulu.com. NBC ve Murdoch ortaklığıyla bu yıl kurulan bir internet sitesi.
Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Sayısal Loto'nun bu haftaki çekilişi yapıldı. Kazandıran numaralar; 3, 10, 26, 28, 39 ve 47 olarak belirlendi.
|