|
|
18 Temmuz 2007 Çarşamba 00:42
|
Yaşam
|
Gülben Ergen'e İbrahim Tatlıses de TEPKİ gösterdi
Sibel Can’ın albümü için “Ajdar’ın Nane Nane’sine benziyor” diyen Gülben Ergen’e bir tepki de İbrahim Tatlıses’ten geldi.
İbrahim Tatlıses’in geçen gün yayınlanan şov programına konuk olan Can, türkücünün “Bazıları senin şarkıların hakkında konuşuyor” sözleri üzerine “Ben en güzel cevabı okuduğum eserlerle veriyorum” dedi.
Konuğunun şarkılarına övgüler yağdıran Tatlıses ise önce, “Vay ne güzel nane şeker, parayı cebinden çeker. Kaset güzel olmuş diye bazıları ‘ah’ çeker” diyerek kısa bir mani okudu.
Ardından da “Gülben aslında çok zekidir. O ne yılandır Allah. Ama zehirsiz cinsindendir” diye konuştu.
Göbeği ilk kez işine yaradı
Bu nadir anın belgesi şimdi müzede
İngİltere 11 yaşındaki kızı Sasha Bennington’ı lolita görüntüsüne kavuşturmak için her ay 600 dolar harcayan kadını konuşuyor
Şarkının nakaratında Tarkan, herkesi "Uyan uyan koy elini vicdanına geç olmadan" sözleriyle bilinçlenmeye çağırıyor.
Dünyaca ünlü internet arama motoru Google, bugün resmi olarak başlayacak 647. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri için giriş sayfasını Kırkpınar motifiyle süsledi.
POLONYA’DA kuş gribi aşısı denedikleri evsizlerin ölümüne neden olan 6 doktor ve hemşirenin yargılanması başladı.
|