|
|
21 Ağustos 2007 Salı 11:25
|
Yaşam
|
'Doğal yollardan doğum yapmış en yaşlı anne' ünvanı verildi
59 yaşındaki anne, Guinness Rekorlar Kitabı'na bu ünvanla girdi:
İNGİLTERE'DE 10 yıl önce, 59 yaşındayken doğum yapan bir kadın, "doğal yollardan doğum yapmış en yaşlı anne" olduğu tespit edilerek Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Brooke çiftinin oğulları dünyaya geldiğinde gazeteleri haberdar etmediği belirtildi. Rekor, 1956'da 57 yaşındayken doğum yapan Amerikalı bir kadına aitti.
VE BU İCADIN BAŞINDA DA GOOGLE'IN PATRONUNUN KARISI VAR
Google geçtiğimiz günlerde yaptığı bir yenilikle, kullanıcıların arama sonuçlarını istedikleri gibi düzenleyebilmesini sağlayan bir sistem geliştirdi.
Time’ın yılın buluşları listesinde asıl yıldız, 4 numaradaki Hulu.com. NBC ve Murdoch ortaklığıyla bu yıl kurulan bir internet sitesi.
Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Sayısal Loto'nun bu haftaki çekilişi yapıldı. Kazandıran numaralar; 3, 10, 26, 28, 39 ve 47 olarak belirlendi.
|