|
|
03 Ekim 2007 Çarşamba 00:37
|
Yaşam
|
Enrique Iglesias, tüm dünyada büyük ses getiren son albümü Insomniac'ın dünya turnesi kapsamında Türkiye’ye geliyor
Iglesias, 3 Kasım Cumartesi günü İstanbul Abdi İpekçi Arena’da Türk hayranlarıyla buluşacak.
Dünyanın en çok satan İspanyol şarkıcısı olan Iglesias, MTV müzik ödülleri sonrasında K.V.K.-Muhabbet Kart sponsorluğunda ve Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu, Purple Concerts ile EPD organizasyonuyla 3 Kasım Cumartesi günü İstanbul Abdi İpekçi Arena’da Türk hayranlarıyla buluşacak.
Aykut Gürel'i yazar Yasemin Pulat ile aşk yaşadığı için terk eden Seden Gürel, aylar sonra eşini affetti.
Haldun Dormen, İbrahim Tatlıses ile çektikleri dizisinin nasıl fiyaskoyla sonuçlandığını anlattı.
İzel, yeni bir tekniği denemeyi kabul ederek ameliyat olmaya karar verdi.
YABANCI FİLMLERİN GÖSTERİME ÇIKMAYA CESARET EDEMEDİĞİ HAFTADA İKİ YERLİ FİLM GÖSTERİMDE. AROG'U BİLİYORUZ. PEKİ YA MURO:
Çin Halk Cumhuriyeti'nde düzenlenen "Miss Model of the World"de (Dünya Mankenler Kraliçesi Yarışması) 24 yaşındaki İzmirli manken Serap Tunç üçüncü seçildi.
Hülya Avşar, Başbakan Erdoğan için yaptığı ‘ürkek kedi’ benzetmesini ‘kadın duyarlılığı’na bağladı. 'Avşar Kızı', 'AKP'li vekillere 'Maalesef Başbakan’a YAĞCILIK yapıyorlar' dedi.
|