Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 5 Aralık 2008Güncelleme: 05.12.2008 15:17 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Sanayi Üretimi Endeksi
Honda
Formula 1
CNN
Ermeni Soykırımı İddiaları
Belçika
İran
TBMM
DTP
İskenderun
Add to Google
27 Ekim 2007 Cumartesi 08:52 Yaşam

Deniz Akkaya, mahkemede böyle konuştu: Biri Yeşim Salkım'a 'dur' demeli

Sarıyer Sulh Ceza Mahkemesi'nde önceki günkü duruşmadan notlarımız şunlar:

Deniz Akkaya, hakkında "Devede de boy var ama eşek çekiyor", "Ben bu 1000-2000 dolarlık kadınlardan çok sıkıldım" diyerek hakaret ettiği iddiasıyla iki yıl hapis istemiyle yargılanan Yeşim Salkım için "Bana yapılan ilk değil. Kendisinin daha önce de başkalarıyla ilgili benzer açıklamaları olmuştur. Artık buna biri 'dur' demeli" diye konuştu. Sarıyer Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki önceki günkü duruşmaya Akkaya avukatları Ceyla Akay ve Bekir Çınar ile katıldı. Duruşmaya gelmeyen Salkım'ı ise avukatı Müşerref Pehlivan temsil etti. Söz alan Akkaya, "Sanık iffetim ve duruşuma saldırıda bulunmuştur. Türkiye'de hatırı geçen bir sanatçının bu şekilde konuşması beni üzmüştür" diye ifade verdi. Akaya, yasa gereğince kendisine teklif edilen uzlaşma teklifini kabul etmediğini belirterek Salkım'ın cezalandırılmasını istedi. Avukat Pehlivan bir sonraki celsede Yeşim Salkım'ı hazır edeceklerini belirterek, "Müvekkilim daha önceki ifadesinde de belirttiği gibi sözlerini şikayetçiyi hedef alarak sarf etmemiştir" diye savunma yaptı.

İlgili Başlıklar:
Deniz Akkaya (32 haber)
Yeşim Salkım (24 haber)
Mahkeme Koridorlarından (387 haber)






Aykut Gürel'i yazar Yasemin Pulat ile aşk yaşadığı için terk eden Seden Gürel, aylar sonra eşini affetti.

Haldun Dormen, İbrahim Tatlıses ile çektikleri dizisinin nasıl fiyaskoyla sonuçlandığını anlattı.

İzel, yeni bir tekniği denemeyi kabul ederek ameliyat olmaya karar verdi.

YABANCI FİLMLERİN GÖSTERİME ÇIKMAYA CESARET EDEMEDİĞİ HAFTADA İKİ YERLİ FİLM GÖSTERİMDE. AROG'U BİLİYORUZ. PEKİ YA MURO:

Çin Halk Cumhuriyeti'nde düzenlenen "Miss Model of the World"de (Dünya Mankenler Kraliçesi Yarışması) 24 yaşındaki İzmirli manken Serap Tunç üçüncü seçildi.

Hülya Avşar, Başbakan Erdoğan için yaptığı ‘ürkek kedi’ benzetmesini ‘kadın duyarlılığı’na bağladı. 'Avşar Kızı', 'AKP'li vekillere 'Maalesef Başbakan’a YAĞCILIK yapıyorlar' dedi.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam