|
|
14 Kasım 2007 Çarşamba 01:10
|
Yaşam
|
Facebook evliliği
Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, facebook adlı internet sitesindeki sayfasında Zeynep Çavuşoğlu'yla evli olduğunu ilan etti.
Özoğuz, sayfasına "Married to Zeynep Çavuşoğlu" (Zeynep Çavuşoğlu ile evli) yazdı.
Türkçe punk ve ska müziğin sevilen grubu Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz uzun süredir Londra'da yaşıyor, eğitimine ve müzik çalışmalarına orada devam ediyor. Ancak Özoğuz, son zamanlarda Londra-İstanbul arasında mekik dokumaya başladı. Bu seyahatlerin nedeni ise aşk... Özoğuz, ÇBS boyalarının sahibinin kızı Zeynep Çavuşoğlu ile aşk yaşıyor.
İşin asıl ilginç yanı, Gökhan Özoğuz'un facebook adlı internet sitesindeki sayfasında evli olduğunu yazması. Çavuşoğlu'nu görmek için ayda iki kez İstanbul'a gelen ünlü şarkıcı, sayfadaki medeni halini evli olarak düzeltti ve kiminle evli olduğu kısmına Zeynep Çavuşoğlu'nun adını yazdı. Aynı şekilde Çavuşoğlu'nun sayfasında da "Gökhan Özoğuz'la evli" yazıyor.
Aykut Gürel'i yazar Yasemin Pulat ile aşk yaşadığı için terk eden Seden Gürel, aylar sonra eşini affetti.
Haldun Dormen, İbrahim Tatlıses ile çektikleri dizisinin nasıl fiyaskoyla sonuçlandığını anlattı.
İzel, yeni bir tekniği denemeyi kabul ederek ameliyat olmaya karar verdi.
YABANCI FİLMLERİN GÖSTERİME ÇIKMAYA CESARET EDEMEDİĞİ HAFTADA İKİ YERLİ FİLM GÖSTERİMDE. AROG'U BİLİYORUZ. PEKİ YA MURO:
Çin Halk Cumhuriyeti'nde düzenlenen "Miss Model of the World"de (Dünya Mankenler Kraliçesi Yarışması) 24 yaşındaki İzmirli manken Serap Tunç üçüncü seçildi.
Hülya Avşar, Başbakan Erdoğan için yaptığı ‘ürkek kedi’ benzetmesini ‘kadın duyarlılığı’na bağladı. 'Avşar Kızı', 'AKP'li vekillere 'Maalesef Başbakan’a YAĞCILIK yapıyorlar' dedi.
|