|
|
25 Aralık 2007 Salı 09:35
|
Yaşam
|
ASENA, 'manevi kardeşi'nin kucağına oturmuş
Asena'nın gecenin ilerleyen saatlerinde bir gencin kucağında şakalaşırken görüntülenmesi, sevgilisinin buna tepki vermemesi eleştirilere yol açmıştı.
Geçtiğimiz aylarda sürpriz bir kararla sevgilisi Serhat Fafal'dan ayrılan Asena, doğum gününde kameraların karşısına yine sevgilisiyle çıkmıştı. Asena'nın gecenin ilerleyen saatlerinde bir gencin kucağında şakalaşırken görüntülenmesi, sevgilisinin buna tepki vermemesi eleştirilere yol açmıştı. Kucağına oturduğu kişinin herhangi bir insan olmadığını vurgulayan ünlü oryantal, "Adı Sönmez Turak, Allah'a çok şükür saklayacak bir şeyim yok. O benim manevi kardeşimdir. Üstelik eşi Banu da yanındaydı. Serhat bey ise Sönmez ve eşi Banu'yu çok yakından tanıyor. Çünkü, onlar benim ailem" dedi.
Aykut Gürel'i yazar Yasemin Pulat ile aşk yaşadığı için terk eden Seden Gürel, aylar sonra eşini affetti.
Haldun Dormen, İbrahim Tatlıses ile çektikleri dizisinin nasıl fiyaskoyla sonuçlandığını anlattı.
İzel, yeni bir tekniği denemeyi kabul ederek ameliyat olmaya karar verdi.
YABANCI FİLMLERİN GÖSTERİME ÇIKMAYA CESARET EDEMEDİĞİ HAFTADA İKİ YERLİ FİLM GÖSTERİMDE. AROG'U BİLİYORUZ. PEKİ YA MURO:
Çin Halk Cumhuriyeti'nde düzenlenen "Miss Model of the World"de (Dünya Mankenler Kraliçesi Yarışması) 24 yaşındaki İzmirli manken Serap Tunç üçüncü seçildi.
Hülya Avşar, Başbakan Erdoğan için yaptığı ‘ürkek kedi’ benzetmesini ‘kadın duyarlılığı’na bağladı. 'Avşar Kızı', 'AKP'li vekillere 'Maalesef Başbakan’a YAĞCILIK yapıyorlar' dedi.
|