|
|
30 Kasım 2006 Perşembe 15:39
|
Yaşam
|
İngilizler, Hawking'e en büyük bilim ödülünü verdiler: Artık Hawking de Darwin ile Einstein kategorisinde
Fizikçi Stephen Hawking'e, İngiliz Kraliyet Akademisinin bilimsel başarı dalındaki en büyük ödülü verildi.
Cambridge Üniversitesinde matematik profesörü olan 64 yaşındaki Hawking'in, kara deliklerin daha iyi anlaşılması ve sınıflandırılmasını sağlayan kuramsal fizik ve kozmoloji alanındaki çalışmasından ötürü Copley madalyasına layık görüldüğü bildirildi.
Hawking, yaptığı açıklama, ödülün çok seçkin bir madalya olduğunu ve Darwin, Einstein ve Francis Crick gibi bilim adamlarına verildiğini hatırlatarak, "Onların ekibinde olmak onur verici" dedi.
OSMANTAN ERKIR'A YAPTIĞI, 'MAKYAJSIZIM, BAS GAZA' UYARISI DA İŞE YARAMADI
Kardeşi DJ Berna ile Mango’nun partisine katılan Bilge sabaha kadar çılgınlar gibi eğlendi.
CEYLAN ‘Bir Daha Mı’ adlı yeni albümü için kamera karşına geçti.
BU KEZ GÜZEL KADINLARIN ÜZERLERİNE ÇEŞİTLİ BÖCEKLER YERLEŞTİRİLDİ
50 Yaşındaki dünyaca ünlü pop starı Michael Jackson, The Sun gazetesinin haberine göre, Los Angeles'te düzenlenen bir seremonide Kur'an-ı Kerim'e olan bağlılığı üzerine yemin etti.
Atatürk'ün askeri, siyasi ve insani yönlerini anlatan 'Mustafa' filmi, vizyondaki üçüncü hafta sonunda 1 milyon seyirci sayısını aştı.
|