|
|
01 Aralık 2006 Cuma 02:06
|
Yaşam
|
Ergenlik çağında alkol tüketimi, beyinde onarılmaz hasara yol açabiliyor
Erken alkol beyne zarar
Fransız Ulusal Sağlık ve Tıbbi Araştırma Enstitüsü, Atom Enerjisi Komisyonu ve Paris devlet hastanelerince otuz kadar sürekli ve yüksek oranda içki tüketen denek üzerinde manyetik rezonans tekniğiyle yapılan araştırmaya göre, erken yaşlarda ne kadar fazla alkol tüketilirse, ergenliğin sonunda olgunluğa erişen, beynin bazı bölgelerindeki 'gri maddeden' o kadar az oluşuyor.
Aykut Gürel'i yazar Yasemin Pulat ile aşk yaşadığı için terk eden Seden Gürel, aylar sonra eşini affetti.
Haldun Dormen, İbrahim Tatlıses ile çektikleri dizisinin nasıl fiyaskoyla sonuçlandığını anlattı.
İzel, yeni bir tekniği denemeyi kabul ederek ameliyat olmaya karar verdi.
YABANCI FİLMLERİN GÖSTERİME ÇIKMAYA CESARET EDEMEDİĞİ HAFTADA İKİ YERLİ FİLM GÖSTERİMDE. AROG'U BİLİYORUZ. PEKİ YA MURO:
Çin Halk Cumhuriyeti'nde düzenlenen "Miss Model of the World"de (Dünya Mankenler Kraliçesi Yarışması) 24 yaşındaki İzmirli manken Serap Tunç üçüncü seçildi.
Hülya Avşar, Başbakan Erdoğan için yaptığı ‘ürkek kedi’ benzetmesini ‘kadın duyarlılığı’na bağladı. 'Avşar Kızı', 'AKP'li vekillere 'Maalesef Başbakan’a YAĞCILIK yapıyorlar' dedi.
|