Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 22 Kasım 2008Güncelleme: 22.11.2008 13:18 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
İşsizlik
Türk Silahlı Kuvvetleri
Vladimir Putin
Rusya
Irakta Şii Sünni Gerginlikleri
Irak
İç Giyim
Japonya
Ebru Gündeş
Rifat Hisarcıklıoğlu
Add to Google
23 Ocak 2008 Çarşamba 12:01 Yaşam

Amy'nin sonu yakın!

Bir gecede üç farklı uyuşturucu madde kullanıp ardından Valium hapı içerken çekilen görüntüleri yayınlandı

İngiliz The Sun gazetesi, albümleri milyonlar satan ünlü İngiliz şarkıcı Amy Winehouse'un bir gecede üç farklı uyuşturucu madde kullanıp ardından Valium hapı içerken çekilen görüntülerini yayımladı.

Londra'daki evinde çekilen görüntülerde şarkıcı, sabah saldırı ve polisi yanıltmaktan yargılanan eşi Blake Fielder-Civil'in duruşmasına gideceği için fazla uyuşturucu almayacağını belirterek, önce ecstasy ve kokain, ardından da sentetik bir uyuşturucu olan crack içtikten sonra, altı adet Valium hapı alıp sabaha karşı yatıyor.

R&B'nin en güzel seslerinden olan 1983 doğumlu Winehouse, son yıllarda adı en çok sansasyona karışan kadın şarkıcı. Özel hayatında sürekli problemler yaşayan şarkıcı, ağır depresyon ve düzensiz beslenme sorunları da yaşıyor. Evliliği de problemli olan şarkıcı, daha önce eşiyle bir otel odasında saç saça baş başa birbirine girmiş ve çıkışta gazeteciler tarafından kanlar içinde görüntülenmişti. Şarkıcının tüm dostları, Winehouse'un uyuşturucuyu bırakıp bu sorunları yenemezse, hayata genç yaşta veda edeceğini söylüyor.

İlgili Başlıklar:
Uyuşturucu Kullanımı (31 haber)
Müzik (361 haber)






OSMANTAN ERKIR'A YAPTIĞI, 'MAKYAJSIZIM, BAS GAZA' UYARISI DA İŞE YARAMADI

Kardeşi DJ Berna ile Mango’nun partisine katılan Bilge sabaha kadar çılgınlar gibi eğlendi.

CEYLAN ‘Bir Daha Mı’ adlı yeni albümü için kamera karşına geçti.

50 Yaşındaki dünyaca ünlü pop starı Michael Jackson, The Sun gazetesinin haberine göre, Los Angeles'te düzenlenen bir seremonide Kur'an-ı Kerim'e olan bağlılığı üzerine yemin etti.

Atatürk'ün askeri, siyasi ve insani yönlerini anlatan 'Mustafa' filmi, vizyondaki üçüncü hafta sonunda 1 milyon seyirci sayısını aştı.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam