|
|
06 Şubat 2008 Çarşamba 07:59
|
Yaşam
|
İkizlerin tekmeleri tümörden kurtardı
Doktorları, ikizlerin anne karnındayken attıkları tekmelerin kanserli tümörü yerinden oynattığını ve anneyi kurtardığını anlattı
İNGİLTERE'DE yaşayan Michelle Stepney (35), rahminde oluşan tümörden doğmamış ikizlerinin tekmeleri sayesinde kurtuldu. Stepney'nin, hamileliği sırasında rahim boynu kanserine yol açan bir tümör gelişti. İkizlerini dünyaya getiren genç annenin mucize kurtuluşu, doğumdan kısa süre sonra ortaya çıktı. Doktorları, ikizlerin anne karnındayken attıkları tekmelerin kanserli tümörü yerinden oynattığını ve anneyi kurtardığını belirtti.
DOKTORLAR, tümörün büyümesi durumunda genç kadının acilen kemoterapi tedavisine başlaması gerektiğini belirtti. Uzmanlar, hastalığın hamilelik sırasında ilerlemiş olması halinde bebeklerin yaşamına son verilmesinin de gündeme gelebileceğini kaydetti. Stepney'nin kemoterapi tedavisi görmesine rağmen 2006'da sezaryenle dünyaya gelen Alice ve Harriet kardeşler, sağlıklı bir şekilde büyümeye devam ediyor.
Burhan Şeşen'in oğlu Serhan Şeşen kalbinin durması sonucu yaşamını yitirdi.
Ünlülerin medya endeksi belli oldu. Hülya Avşar yüzde 43 kayıp yaşadı. En büyük atılım yüzde 88 ile Özgü Namal’dan geldi.
Aylardır merakla beklenen AROG filmi için geri sayım başladı. Filme şu sahneler damga vurdu:
Kurban Bayramı'na sayılı günler kala hazırlıklarını tamamlamaya çalışan vatandaşlara bayram öncesi Meteoroloji'den sevindirici haber geldi.
BAŞROLÜNDE Gürgen Öz’ün oynadığı ‘yerli Lost’ LÖST, ilk bölümüyle internet kullanıcıyla buluştu.
SIRBİSTAN Savunma Bakanı Dragan Sutanovac ve eşi Marija Sutanovac, Al Jamal’da eğlendi.
|