|
|
09 Şubat 2008 Cumartesi 01:31
|
Yaşam
|
REKLAM DÜNYASI: Aysun ile öpüşmek için yanıp tutuşanları Aysel Gürel test ediyor
Öpücük sahnelerinin yer aldığı Pepsi Max reklamının yıldızı Aysun Kayacı ürünün ikinci reklam filmi için kamera karşısına geçti.
Polis memurunu canlandıran Kayacı'nın rol arkadaşı ise Aysel Gürel oldu. İlk reklam filminde ürünü içenler Kayacı'yla öpüşüyormuş hissine kapılıyordu. İkinci filmde ise Kayacı öpücükle sıfır şeker kontrolü için gençlerle dolu bir otobüsü çeviriyor. Ancak bu kez şeker testi için can atan istekli kalabalığı Kayacı değil, Gürel karşılıyor.
'Haydi Gel Bizimle Ol' programındaki yorumlarıyla da şaşırtan Kayacı, yine yapacağını yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ'a yöneltilen "Erkeklere ihtiyaç duymadan doğum yapılabilmiş. Buna ne dersiniz?" sorusu üzerine araya giren Kayacı, "Piç derim" dedi. Kırdığı potu fark eden Kayacı, "Ben söylemedim" diyerek durumu toparlamaya çalıştı.
|
Yorumlar |
|
Ali Gökçen
-
09.02.2008 09:05
|
|
bunun neresi pot? babası belirsiz doğan çocuğa piç denir ister beğenin ister beğenmeyin. sarışınlar istikrarsız bir yüksek zekaya ve cesarete sahiptir. onlardan her zaman aptallık beklemek aptallık olur.
|
Burhan Şeşen'in oğlu Serhan Şeşen kalbinin durması sonucu yaşamını yitirdi.
Ünlülerin medya endeksi belli oldu. Hülya Avşar yüzde 43 kayıp yaşadı. En büyük atılım yüzde 88 ile Özgü Namal’dan geldi.
Aylardır merakla beklenen AROG filmi için geri sayım başladı. Filme şu sahneler damga vurdu:
Kurban Bayramı'na sayılı günler kala hazırlıklarını tamamlamaya çalışan vatandaşlara bayram öncesi Meteoroloji'den sevindirici haber geldi.
BAŞROLÜNDE Gürgen Öz’ün oynadığı ‘yerli Lost’ LÖST, ilk bölümüyle internet kullanıcıyla buluştu.
SIRBİSTAN Savunma Bakanı Dragan Sutanovac ve eşi Marija Sutanovac, Al Jamal’da eğlendi.
|