|
|
24 Şubat 2008 Pazar 00:23
|
Yaşam
|
Aysel Gürel, Serdar Ortaç ile PLATONİK bir aşk yaşıyordu; ama Serdar Ortaç cenazesine gitmemişti... GEREKÇE BİLDİRDİ: Griptim
SERDAR ORTAÇ'IN CENAZEYE KATILMAMASI KIRGINLIK YARATTI
Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, önceki hafta hayatını kaybeden Aysel Gürel'i ziyaret etmediği ve cenazesine katılmadığı için çok tepki almıştı.
Ortaç, kendi internet sitesinde, "Grip olduğum için katılamadım" açıklamasını yaptı.
Söz yazarı Aysel Gürel 70'li yaşlarında Serdar Ortaç'a âşık olup 'Senin İçin Sana Değil' isimli bir kitap yazmıştı.
Hayatını kaybetmeden önce 2 ay hastanede yatan Aysel Gürel'i son dakikaya kadar ünlü sanatçılar yalnız bırakmadı.
Ancak Serdar Ortaç, Aysel Gürel'in çok istemesine rağmen ne hastanede ziyaret etti ne de cenazesine katıldı.
Ünlü şarkıcı, internet sitesindeki açıklamasında, "Yakalandığım ağır grip ve yüksek ateş sebebi ile Aysel Gürel'in cenaze töreninde bulunamadım" dedi.
Ancak Ortaç, ünlü sanatçının toprağa verildiği gün Nişantaşı'ndaki Lea isimli mekânda 6 kadınla objektiflere yakalanmıştı.
BU KEZ GÜZEL KADINLARIN ÜZERLERİNE ÇEŞİTLİ BÖCEKLER YERLEŞTİRİLDİ
50 Yaşındaki dünyaca ünlü pop starı Michael Jackson, The Sun gazetesinin haberine göre, Los Angeles'te düzenlenen bir seremonide Kur'an-ı Kerim'e olan bağlılığı üzerine yemin etti.
Atatürk'ün askeri, siyasi ve insani yönlerini anlatan 'Mustafa' filmi, vizyondaki üçüncü hafta sonunda 1 milyon seyirci sayısını aştı.
Madonna (50) ve Ritchie'nin (40) evliliklerine son verdiği, Londra mahkemesi tarafından bu sabah açıklandı.
'Osmanlı Cumhuriyeti'ne gülmek için gidenler, bu cümleyi duyunca göz yaşlarını tutamadılar.
Adını da MİKAİL olarak değiştirecek.
|