|
|
29 Şubat 2008 Cuma 07:45
|
Yaşam
|
HAMDİ BEY DEŞİFRE EDİLDİ HABERLERİNE YALANLAMA... Acun: Hamdi Bey gerçek bir bankacı
"Var mısın Yok musun"daki Hamdi Bey'in gerçek olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, "İşi parayla ilgili olan bir kişi" dedi
TV yarışma programı "Var mısın Yok musun"daki gizemli bankacı "Hamdi Bey" karakterinin kimliği tartışılmaya devam ediyor.
Yeni Aktüel dergisi, yayın sırasında yarışmacılara telefon açıp para teklif eden kişinin Acun Ilıcalı'nın "Acun Firarda" adlı seyahat programında kameramanlık yapan Birol Bayram olduğunu iddia etmişti. Ancak Ilıcalı, bu iddiayı yalanladı.
Hamdi Bey'in hayali bir kahraman olmadığını, telefonun öteki ucunda gerçekten de bu isimde bir kişinin bulunduğunu öne süren Ilıcalı "Bu yarışma devam ettiği sürece Hamdi Bey gizemini korumaya devam edecek. Çünkü programın formatı bu" dedi.
Ilıcalı şöyle konuştu:
"Bu tarz tahminlerin olması doğal. Hamdi Bey'e karşı büyük bir merak var. Ama bu sır daha devam edecek. Tek söyleyebileceğim şey, bu kadar önemli bir görevi olan kişinin sıradan bir kişi olamayacağı. Bu kişi tabii ki para ile ilgili bir kişi. Bu kişiyi kanal yönetimi ve ben birlikte seçtik. Belki bir gün gelir, Hamdi Bey'in yüzünü görürsünüz. Yarışmanın Amerika versiyonunda da Hamdi Bey'in konumunda emlak kralı Donald Trump üç hafta görev yapmıştı."
Burhan Şeşen'in oğlu Serhan Şeşen kalbinin durması sonucu yaşamını yitirdi.
Ünlülerin medya endeksi belli oldu. Hülya Avşar yüzde 43 kayıp yaşadı. En büyük atılım yüzde 88 ile Özgü Namal’dan geldi.
Aylardır merakla beklenen AROG filmi için geri sayım başladı. Filme şu sahneler damga vurdu:
Kurban Bayramı'na sayılı günler kala hazırlıklarını tamamlamaya çalışan vatandaşlara bayram öncesi Meteoroloji'den sevindirici haber geldi.
BAŞROLÜNDE Gürgen Öz’ün oynadığı ‘yerli Lost’ LÖST, ilk bölümüyle internet kullanıcıyla buluştu.
SIRBİSTAN Savunma Bakanı Dragan Sutanovac ve eşi Marija Sutanovac, Al Jamal’da eğlendi.
|