|
|
20 Mart 2008 Perşembe 00:34
|
Yaşam
|
Alan Parsons İstanbul’da
5 NİSAN'DA BOSTANCI GÖSTERİ MERKEZİ'NDELER
Unutulmaz konserleri ile Türk seyircilerinin hafızalarına kazınan progresif rock müziğin efsane grubu "The Alan Parsons Live Project", 5 Nisan tarihinde Bostancı Gösteri Merkezi’nde verecekleri konser ile hayranlarıyla yeniden buluşacak.
Pink Floyd’un "The Dark Side of the Moon" albümünün kayıt mühendisi olarak tanınan ve pek çok ünlü sanatçı ile grubun prodüktörlüğünü üstlenen Alan Parsons ile şarkı yazarı Eric Woolfson tarafından kurulan "The Alan Parsons Project", 70’li yıllardan itibaren yaptıkları tematik albümleri ile müzik tarihinde önemli bir yer edinerek 10 altın ve platin albüm ödülü kazandı. Tam 11 defa Grammy ödüllerine aday olan ve dünya çapında sayısız konser veren grup, onlarca hit şarkıya imza atarak farklı tarzlarda müzik yapan sanatçılara da ilham kaynağı oldu.
NTV spor spikeri Burcu Esmersoy, eski eşi için tedbir kararı çıkartmaya karar verdi.
'Kurtlar Vadisi Pusu'nun kadrosuna Polat Alemdar'ın aklını başından alan güzel rolüyle dahil olan Hatice Şendil'in, gerçekte de Necati Şaşmaz ile aşk yaşadığı öğrenildi.
Taksici almaktan vazgeçti ve gaza basınca Aysun Kayacı'nın sevgilisi Ozan Sevindik, otomobilin altında sürüklendi.
Dün kalbi duran ve yaşam destek ünitesinden çıkarılan Serhan Şeşen yarın toprağa verilecek.
Altı aylık bir araştırmanın sonucunda doğa harikası Dalyan’daki İztuzu Plajı "Avrupa’nın En İyi Açık Alanı" ilan edildi
ABD’li aktör Patrick Swayze (56), ölümün eşiğinde olduğuna dair çıkan haberleri yalanladı.
|