|
|
21 Mart 2008 Cuma 10:37
|
Yaşam
|
KURTLAR VADİSİ'NİN YENİ BÖLÜMÜ NEDEN YAYINLANMADI?
Kurtlar Vadisi'nin yeni bölümünü merakla bekleyen izleyiciler, tekrar bölümü ile karşılaştı
Dizinin yapımcısı Pana Film, yeni bölümün neden yayınlanmadığını açıkladı.
Dizinin resmi sitesinde ise, bu hafta neden yeni bölümün yayınlanmama gerekçesi duyuruldu:
Kurtlar Vadisi Pusu’nun geçmiş bölümlerinde yayınlanan bazı sahnelere RTÜK tarafından ceza uygulanmıştır. Bu yüzden dizinin 31. bölümünün yeniden revizyona girmesi gereği doğmuştur.
Kurtlar Vadisi Pusu’nun 31. bölümü, aksiyon sahnelerinde yapılacak değişikliklerin ardından, 27 Mart Perşembe gecesi izleyicileriyle buluşacaktır.
Microsoft'un ücretsiz e-posta hizmeti hotmail, Türk kullanıcılarına, kişisel bilgilerini çalmayı amaçlayan sahte e-postalardan korunmanın yollarının anlatıldığı bir uyarı gönderdi.
Yaprak Dökümü’nde Şevket’i canlandıran Caner Kurtaran uyuşturucudan sonra şimdi de otel parasını ödeyemediği için arabasını rehin bıraktığı iddiasıyla gündemde
ÜSTELİK DE Orhangazi Hızlı Feribotu’nun arkasına TAKILARAK...
Tasarruflu diye kullanılan floresan ampullerin cilde zarar verdiği ortaya çıktı.
Bir de kınadılar: Evliyken bunu nasıl yapar mış
Evinin banyosunda düşen sanatçı Adnan Şenses, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Memorial Hastanesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Şenses'in bugün hastaneye getirildiği belirtildi.
|