|
|
28 Mart 2008 Cuma 08:43
|
Yaşam
|
Bıçak darbesine dayanıklı tişört
Japonya’da Nihon Uni isimli firma, bıçak darbelerine karşı dayanıklı tişört geliştirdi.
Kalın bir lif kullanılarak üretilen özel bir kumaştan yapılan tişörtün, bıçak darbelerine karşı direnç gösterdiği belirtildi. Normale göre üç katı kadar sağlam olan kalın bir liften yapılan tişört, herhangi bir saldırı anında kişinin zarar görmesini engelleyebilecek. Kısa kollu tişört 190 dolardan, uzun kollusu ise 220 dolardan satılacak.
Malezya, Kanadalı pop yıldızı Avril Lavigne'nin konserini 'gençlerin kültürü üzerinde iyi tesir bırakmayacağı' gerekçesiyle iptal etti.
Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, vatani görevini Edirne'de yapıyor.
Cambridge Üniversitesi'nde araştırma görevlisi Emma Chapman 'Bu hayattan sıkıldım' diyerek dansöz oldu, kendi okulunu bile açtı..
Laboratuvarda sınırsız kırmızı kan hücreleri üretimi konusunda önemli bir mesafe alındı. Toplu kan üretimi gündemde...
Japonya'da 61 yaşındaki bir taşıyıcı annenin, kızının çocuğunu doğurduğu bildirildi.
Ülkü Adatepe, Yalova'daki Yürüyen Köşk'e konulan Atatürk'ün balmumu heykelini görünce duygulandı, heykelin saçlarını ve yüzünü okşadı.
|