|
|
05 Nisan 2008 Cumartesi 07:40
|
Yaşam
|
Aysun Kayacı'nın bu cümlelerini, 'ben de ayak takımı dediğim insanlar arasından geldim' şeklinde mi anlamak gerekiyor?
KAYACI'NIN ANNESİ, İSTANBUL'UN 5 YILDIZLI OTELLERİNDEN BİRİNİN ÇAMAŞIRHANESİNDE ÇALIŞARAK İKİ KIZINI BÜYÜTMÜŞTÜ...
‘AYAKTAKIMININ iktidara getirdiği parti’ ve ‘Dağdaki çobanla benim oyum neden eşit?’ sözleriyle gündem yaratan manken Aysun Kayacı’dan yeni açıklamalar!.. Özellikle AKP milletvekillerinin tepkisini çeken Aysun, ‘Haydi Gel Bizimle Ol’ programında şunları söyledi:
BUNDAN sonra da bir konu hakkında fikrim gelirse susmayacağım. Çünkü bu ülkenin gençlerini susturamayacaklar. İstedikleri kadar da çarpıtabilirler. İstedikleri kadar da nemalanabilirler.
BEN ülkemi sevdiğim için konuştum ya... Şimdi ağzıma tüküreyim, başka bir şey demiyorum.
GEÇEN hafta ‘Ben de oradan geldiğim için en çok benim konuşmaya hakkım var’ diye bir söylemde bulundum. Ama yanlış anlaşıldım galiba. Bundan sonra nerelerinden anlıyorlarsa oralarına konuşayım yani.
Microsoft'un ücretsiz e-posta hizmeti hotmail, Türk kullanıcılarına, kişisel bilgilerini çalmayı amaçlayan sahte e-postalardan korunmanın yollarının anlatıldığı bir uyarı gönderdi.
Yaprak Dökümü’nde Şevket’i canlandıran Caner Kurtaran uyuşturucudan sonra şimdi de otel parasını ödeyemediği için arabasını rehin bıraktığı iddiasıyla gündemde
ÜSTELİK DE Orhangazi Hızlı Feribotu’nun arkasına TAKILARAK...
Tasarruflu diye kullanılan floresan ampullerin cilde zarar verdiği ortaya çıktı.
Bir de kınadılar: Evliyken bunu nasıl yapar mış
Evinin banyosunda düşen sanatçı Adnan Şenses, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Memorial Hastanesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Şenses'in bugün hastaneye getirildiği belirtildi.
|