Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 5 Aralık 2008Güncelleme: 05.12.2008 07:07 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Kadın
TBMM
Plajlar
Turizm
e-Devlet
Taksi
Nevzat Basımın Yazıları
Kürt Yönetimi
Kuzey Irak
Yahudiler
Add to Google
22 Nisan 2008 Salı 09:58 Yaşam

İşte size İHBAR EDİLESİ bir site: Bedava MP3 buluyor

Radikal gazetesinin internet yazarı Serdar Kuzuloğlu yazıyor:

Şu ana kadar anlamadığım tek bir şey var. İçinde hiçbir yasadışı dosya olmamasına rağmen MÜYAP ve benzeri kurumlar müzik paylaşım sitelerini bir bir kapattırmayı başardı. Bu siteler sadece hangi dosyanın nerede olduğunu gösteriyordu. Yani bir nevi arama motoru görevi yapıyorlardı. Hatta işi iyice abartarak bu iş için DE kullanılabilen yazılımların bulunduğu dev yazılım arşivi sitelerini bile kapattılar. Oysa bu yazılımların kendisi tamamen yasaldı. Banknot basma ihtimaliniz olduğu için renkli yazıcıların yasaklanmasından farksız yani.

Peki bütün bunlar olurken dünyada iyi kötü her şeye ulaşabildiğimiz Google ve benzeri arama motorlarına hâlâ erişmemize izin verilmesi neden?

Atatürk'e hakaret orada, Adnan Hoca'ya küfrün bini bir para, korsan müzik orada, çocuk pornosu orada, Türklüğe hakaretler kubbeyi doldurmuş... Şaka değil, neden Google bir istisna? Gücünüz mü yetmiyor, mideniz mi kaldırmıyor?

Korsan müzikse bu işin hassas karnı, alın size işleyen bir tüyo: Adres çubuğuna getir.net/wpk adresini girin. Karşınıza bir Google arama sayfası çıkacak. Arama satırındaki yazıların sonuna bir boşluk bırakıp istediğiniz şarkıcı ya da şarkıyı yazın. İşte bu kadar! MÜYAP, MESAM, MÜYOBİR, sizi oraya boşuna oturtmadılar; uyumayın! ihbar@ihbarweb.org.tr!

Adına Google denen bu pislik yuvası da kapanıp hepimizin içi rahatlayana dek her hafta böyle yeni bir tüyo gireyim bari.

İHBAR İÇİN

Mart ayında açıkladıkları rakama göre 294 site Türkiye'de yaşayanlara çok göründü. Biz aklı, fikri, mantığı yerinde olmayan biçare, zavallı tebaa neyse ki bu büyüklerimiz sayesinde biraz daha yaşanabilir bir hayat sürüyoruz. Dünyada e-posta ile site kapattırabileceğiniz nadir ülkelerden biri olmalıyız. Sakil isimli bir sitesi bile var: www.ihbarweb.org.tr

Tabi böylesine zevkli bir iş sadece İnternet Dairesi Başkanlığı tekelinde olamaz. Mahkemeler ne güne duruyor? Bir uluslararası siteyi devirmek mi istiyorsunuz? İçine yükleyin bir Adnan Hoca küfürnamesi, bir basit Atatürk eleştirisi, verin şikâyet dilekçesini, tamaaam! Dünyanın internet nüfusu en kalabalık ilk 15 ülkesinden birinde işleri sadece sansürlemek böylesine basit.

İHBAR İÇİN TIKLAYIN

İlgili Başlıklar:
İnternet (512 haber)






NTV spor spikeri Burcu Esmersoy, eski eşi için tedbir kararı çıkartmaya karar verdi.

'Kurtlar Vadisi Pusu'nun kadrosuna Polat Alemdar'ın aklını başından alan güzel rolüyle dahil olan Hatice Şendil'in, gerçekte de Necati Şaşmaz ile aşk yaşadığı öğrenildi.

Taksici almaktan vazgeçti ve gaza basınca Aysun Kayacı'nın sevgilisi Ozan Sevindik, otomobilin altında sürüklendi.

Dün kalbi duran ve yaşam destek ünitesinden çıkarılan Serhan Şeşen yarın toprağa verilecek.

Altı aylık bir araştırmanın sonucunda doğa harikası Dalyan’daki İztuzu Plajı "Avrupa’nın En İyi Açık Alanı" ilan edildi

ABD’li aktör Patrick Swayze (56), ölümün eşiğinde olduğuna dair çıkan haberleri yalanladı.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam