|
|
02 Mayıs 2008 Cuma 11:39
|
Yaşam
|
'Osmanlı Cumhuriyeti' filminin, çekimlerine izin çıkmayınca setin huzuru kaçtı
NEREYE GİTSELER, ÇIKARTILIYORLAR...
Yönetmenliğini Gani Müjde'nin üstlendiği, başrollerini Ata Demirer ve Vildan Atasever'in paylaştığı "Osmanlı Cumhuriyeti" filminin, Balat'taki Deniz Şube Müdürlüğü Liman ve İskele Karakol Amirliği ve Fener İskelesi'ndeki çekimlerine izin çıkmayınca setin huzuru kaçtı.
Durumdan rahatsızlık duyan Atasever çekimlere katılmazken çekim ekibi arasında kısa bir tartışma yaşandı.
Yaklaşık altı saat bekleyen basın mensupları Ata Demirer'le sohbet etme imkanı buldu.
Filminin Cem Yılmaz'ın "A.R.O.G" filmiyle kıyaslanmasını doğru bulmadığını söyleyen Demirer, "Ben bu konuda çok bencilim. Beni tanımayan bir insanın veya bir arkadaşımın çok güzel bir film demesi bana yeterli olur. Bu tarz kıyaslamalar falan hiç umrumda değil açıkcası. Sadece filmle ilgileniyorum, iyi olsun başka bir sıkıntımız yok. Sadece işle ilgileniyorum" dedi. Gişe ile de ilgisinin olmadığını belirten Demirer, "Çok seyredilir diye tahmin ediyorum. Güzel film olsun başka bir derdim yok benim. Benim gişe rakam beklentim yok. Ben filmin sahibi değil oyuncusuyum. Öyle planlar yapmadım. Zaten 4 milyon kişinin izlediği bir filmi 10 milyon izlemiş sayılıyor. Sinemada izlemiyor daha sonra korsanını alıyorlar" dedi.
OSMANTAN ERKIR'A YAPTIĞI, 'MAKYAJSIZIM, BAS GAZA' UYARISI DA İŞE YARAMADI
Kardeşi DJ Berna ile Mango’nun partisine katılan Bilge sabaha kadar çılgınlar gibi eğlendi.
KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLERİ, MANKENLİK YAPMANIN HİÇ DE KOLAY OLMADIĞINI SİZE GÖSTERECEK
CEYLAN ‘Bir Daha Mı’ adlı yeni albümü için kamera karşına geçti.
BU KEZ GÜZEL KADINLARIN ÜZERLERİNE ÇEŞİTLİ BÖCEKLER YERLEŞTİRİLDİ
50 Yaşındaki dünyaca ünlü pop starı Michael Jackson, The Sun gazetesinin haberine göre, Los Angeles'te düzenlenen bir seremonide Kur'an-ı Kerim'e olan bağlılığı üzerine yemin etti.
|