|
|
03 Mayıs 2008 Cumartesi 02:34
|
Yaşam
|
Şiddet gösteren ergenler izleyenleri 'gıcık' ediyor, herkesin içerisinden kalkıp onları dövmek geliyor ama; bu grubun hayranları 'gıcık' olmuyor
FRANSIZ Justice D.A.N.C.E grubunun ‘Stress’ isimli klibi şiddet içeren sahneler içeriyor.
Klipte grup üyeleri önlerine gelen adama tekme tokat saldırıyor, sözlü sataşmalarda bulunuyor. YouTube ve myspace gibi görüntülü internet sitelerinde yayına verilen klip büyük eleştiri alıyor. Grubun hayran kitlesi her şeye rağmen klipten memnun.
|
Yorumlar |
|
sabrigorucu
-
13.05.2008 20:10
|
|
bu haberi youtubede yayınlayanamı yoksa bu klibi (ne klibi) çekenemi yoksa yoksa o çocuklaramı diyeyim allah yardımcınız olsun ne yapacaklarını şaşırmış millet hani herşeyi anlarım ama bunların amacı ne şimdi yaa.
|
NTV spor spikeri Burcu Esmersoy, eski eşi için tedbir kararı çıkartmaya karar verdi.
'Kurtlar Vadisi Pusu'nun kadrosuna Polat Alemdar'ın aklını başından alan güzel rolüyle dahil olan Hatice Şendil'in, gerçekte de Necati Şaşmaz ile aşk yaşadığı öğrenildi.
Taksici almaktan vazgeçti ve gaza basınca Aysun Kayacı'nın sevgilisi Ozan Sevindik, otomobilin altında sürüklendi.
Dün kalbi duran ve yaşam destek ünitesinden çıkarılan Serhan Şeşen yarın toprağa verilecek.
Altı aylık bir araştırmanın sonucunda doğa harikası Dalyan’daki İztuzu Plajı "Avrupa’nın En İyi Açık Alanı" ilan edildi
ABD’li aktör Patrick Swayze (56), ölümün eşiğinde olduğuna dair çıkan haberleri yalanladı.
|