|
|
16 Mayıs 2008 Cuma 10:59
|
Yaşam
|
İkiz kardeşini 9 yıl karnında taşıdı
Yunanistan’da 9 yaşındaki bir kız çocuğunun, ana rahmindeyken ölen ikiz kardeşini karnında taşıdığı ortaya çıktı.
Larissa kentinde artan karın ağrıları nedeniyle hastaneye kaldırılan küçük kızın karnında, başı, saçları, gözleri ve omurga kemiği oluşmuş 6 santim boyunda bir cenin taşıdığı belirlendi.
Hastane uzmanları, tıpta çok nadir görülen ve “Fetus in fetu” (Cenin içinde cenin) olarak adlandırılan bu olayın, küçük kızın ikiz kardeşinin hamileliğin ilk evresinde ana rahminde ölmesi sonucu meydana geldiğini açıkladı.
Evinin banyosunda düşen sanatçı Adnan Şenses, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Memorial Hastanesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Şenses'in bugün hastaneye getirildiği belirtildi.
Aysun Kayacı, PKK terör örgütünün ortadan nasıl kaldırılacağına yönelik bir öneride bulundu.
Başrolünü Ata Demirer’in oynadığı Osmanlı Cumhuriyeti filminin giriş sahnesi çok konuşulacağa benziyor.
'Haydi Gel Bizimle Ol' programı yine olay yarattı. Aysun Kayacı, Hande Ataizi'ye öyle bir soru sordu ki...
SANKİ BEATLES DAHA 'MESAJ KAYGILI BİR MÜZİK YAPIYORMUŞ GİBİ' ALGILANIYOR DEĞİL Mİ? BU İNGİLİZ ÖYLE OLMADIĞINI İDDİA EDİYOR:
Nobel Edebiyat Ödülü’nün bu yılki sahibi Fransız yazar Jean Marie Gustave Le Clezio oldu.
|