|
|
16 Mayıs 2008 Cuma 16:14
|
Yaşam
|
Hüsnü Şenlendirici'nin adı kendisinden önce banttan geçti diye kapris yapıp yayına gitmeyen Erbil, KONUŞTU
Atv'de "Sürpriz" adlı şova başlayan Gülben Ergen' n programına son anda katılmaktan vazgeçen Mehmet Ali Erbil açıklama yaptı.
Erbil, atv'nin altyazılı tanıtımlarında adını Hüsnü Şenlendirici'den sonra yazmasına bozulup, canlı yayına katılmaktan son anda vazgeçmişti.
Programın starı gelmeyince Ergen'in imdadına yapımcısı Okan Bayülgen koşmuştu. Canlı yayına katılan Bayülgen, kendilerini zor durumda bırakan Erbil'e gönderme yapmadan duramamıştı.
Milliyet Gazetesi'ne yaptığı açıklamada Erbil kendini şöyle savundu:
"Mümkün olduğunca programlara çıkmıyorum. O gün, saatlerce süren dizi çekimim ve canlı yayınım vardı, ona rağmen Gülben'i ve Okan'ı çok sevdiğim için evet dedim. Ama atv'nin altyazılarında adımı Hüsnü Şenlendirici'den sonra yazıldığını görünce demek ki bu sevgi, saygı tek taraflıymış deyip, gitmekten vazgeçtim. Hüsnü Şenlendirici'nin kariyerine bir lafım yok, ama ben de bir televizyon starıyım. Bu özen ve saygının gösterilmediği yerde ne işim var? Ben de gitmedim."
OSMANTAN ERKIR'A YAPTIĞI, 'MAKYAJSIZIM, BAS GAZA' UYARISI DA İŞE YARAMADI
Kardeşi DJ Berna ile Mango’nun partisine katılan Bilge sabaha kadar çılgınlar gibi eğlendi.
KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLERİ, MANKENLİK YAPMANIN HİÇ DE KOLAY OLMADIĞINI SİZE GÖSTERECEK
CEYLAN ‘Bir Daha Mı’ adlı yeni albümü için kamera karşına geçti.
BU KEZ GÜZEL KADINLARIN ÜZERLERİNE ÇEŞİTLİ BÖCEKLER YERLEŞTİRİLDİ
50 Yaşındaki dünyaca ünlü pop starı Michael Jackson, The Sun gazetesinin haberine göre, Los Angeles'te düzenlenen bir seremonide Kur'an-ı Kerim'e olan bağlılığı üzerine yemin etti.
|