|
|
28 Mayıs 2008 Çarşamba 02:33
|
Yaşam
|
Demet Akalın özür ile kendisini affettiremedi; şimdi de mahkemelik olacak
Bodrum’da verdiği konserde kendisini alkışlamayan izleyicilere “Diyarbakır’dan mı geldiniz, dağdan mı?” diyen Demet Akalın’ın özrü Diyarbakırlıları yatıştırmaya yetmedi.
Diyarbakırlılar Derneği Başkanı Murat Öztemir’in “Sakın buraya gelmesin. Ona bir şey olursa hepimiz töhmet altında kalırız” açıklamalarının ardından bu kez de Diyarbakırlı Avukat Sinem Sultan Akar popçu hakkında suç duyurusunda bulundu. Akar, Pendik Cumhuriyet Savcılığı’na sunduğu dava dilekçesinde “Akalın Diyarbakırlı vatandaşların haysiyetini, toplum içindeki itibarını zedelemiştir” ifadelerine yer verdi.
NTV spor spikeri Burcu Esmersoy, eski eşi için tedbir kararı çıkartmaya karar verdi.
'Kurtlar Vadisi Pusu'nun kadrosuna Polat Alemdar'ın aklını başından alan güzel rolüyle dahil olan Hatice Şendil'in, gerçekte de Necati Şaşmaz ile aşk yaşadığı öğrenildi.
Taksici almaktan vazgeçti ve gaza basınca Aysun Kayacı'nın sevgilisi Ozan Sevindik, otomobilin altında sürüklendi.
Dün kalbi duran ve yaşam destek ünitesinden çıkarılan Serhan Şeşen yarın toprağa verilecek.
Altı aylık bir araştırmanın sonucunda doğa harikası Dalyan’daki İztuzu Plajı "Avrupa’nın En İyi Açık Alanı" ilan edildi
ABD’li aktör Patrick Swayze (56), ölümün eşiğinde olduğuna dair çıkan haberleri yalanladı.
|