|
|
13 Haziran 2008 Cuma 10:27
|
Yaşam
|
Güzellik, sınıf atlatır: Sevgilisiyle yalıya taşındı
İSTANBUL ORTALAMASINDA BİR EV SATIN ALABİLEN BİR CİP'İ VAR, ŞİMDİ DE YALI'DA OTURUYOR: Manken Aysun Kayacı, iki yıldır birlikte olduğu milli yüzücü sevgilisi Ozan Sevindik'le birlikte yaşama kararı aldı.
Daha önce Ulus'ta apartmanda yaşayan güzel manken, sevgilisiyle birlikte Kandilli'de Boğaz gören bir yalı dairesi kiraladı. Üç katlı yalının üst katını yeniden yaptıran çift, bu günlerde taşınma telaşı içinde. Kayacı, "Birlikte oturacağımız ev tarihi bir bina. Çok da huzurlu bir mekân. Umarım burada güzel günlerimiz olur" dedi.
BİLGİ NOTU:
Güzel olmak, tıpkı futbolcu olmak gibi halen 'halk çocuklarının' önemli sınıf atlama yollarından biri.
Aysun Kayacı, çekincesiz, annesiz bir otelin çamaşırhanesinde nasıl da özveriyle çalışıp kendilerini büyüttüğünü hep anlatır.
Torontolu bir adam dünyanın ilk göz küresi dövmesini yaptırarak, gözünün beyaz kısmını maviye çevirdi.
Hubble ve Chandra uzay teleskoplarıyla iki galaksinin devasa çapışması fotoğraflandı, gizemli karanlık maddenin ilk kez sıradan maddeden açıkça ayrıldığı görüldü.
Göğüslerini ameliyatla büyüttükten sonra porno yıldızı da olan Annina Ucatis, internet üzerinden yayınlanan 'Die Love Show' adlı programı sunacak.
YouTube, Türkiye'den YouTube'a erişimin "halen" sağlanamadığını duyurdu.
Türk sineması’nın ünlü jönü Orhan Günşiray, dün tedavi gördüğü İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 79 yaşında hayata veda etti.
1999 yılında yazdığı ‘100 Things to Do Before You Die’ (Ölmeden Önce Yapmanız Gereken 100 Şey) adlı kitabın yazarı Dave Freeman (47), listesini tamamlayamadan öldü.
|