|
|
02 Temmuz 2008 Çarşamba 13:52
|
Yaşam
|
Lost'un yıldızı komedi filminde oynuyor
Ülkemize de gelen Lost dizisinin yıldız oyuncusu Josh Holloway, Stay Cool adlı bir komedi filminde oynayacak.
'Lost' televizyon dizisinin ünlü aktörü Josh Holloway, ''Stay Cool'' adlı komedi filminde izleyici karşısına çıkacak.
Sinema sektörü yayın organı Hollywood Reporter'ın haberine göre, çekimlerine bu ay Santa Clarita'da başlanan komedi filminde, geçtiğimiz aylarda Türkiye'yi ziyaret eden Holloway'in yanı sıra, Winona Ryder, Mark Polish, Sean Astin, Chevy Chase, Hillary Duff ile Jon Cryer'dan oluşan kadro rol alacak.
Senaryosunu Mark ve Michael Polish'in kaleme aldığı, yapımcılığını Jonathan Sheldon, Ken Johnson ile Janet DuBois'nin üstlendiği filmde, Michael Polish kamera arkasına geçecek.
Orta yaşlı bir yazarın bir öğrenciyle karıştığı gönül ilişkisi nedeniyle yaşadığı komik olayların işlendiği projede, Mark Polish yazarı, Holloway ise Winona Ryder'ın oynadığı Scarlet karakterinin eski erkek arkadaşını canlandıracak.
TRT, 2009’a hızlı girmeyi planlıyor. Kürtçe TV için atakta olan kurum, 2009 yılında bir de müzik kanalı açmak için kolları sıvadı.
‘Emmerdale’ dizisinin 28 yaşındaki yıldız oyuncusu Ben Freeman’ın Karayip Adaları’ndaki lüks bir otelde 16 yaşındaki kıza tecavüz ettiği iddia edildi.
GÜLENAY ABİ, 'BEN İŞ BULDUM BİLE' KARŞILIĞINI VERİYOR
Microsoft'un ücretsiz e-posta hizmeti hotmail, Türk kullanıcılarına, kişisel bilgilerini çalmayı amaçlayan sahte e-postalardan korunmanın yollarının anlatıldığı bir uyarı gönderdi.
Yaprak Dökümü’nde Şevket’i canlandıran Caner Kurtaran uyuşturucudan sonra şimdi de otel parasını ödeyemediği için arabasını rehin bıraktığı iddiasıyla gündemde
ÜSTELİK DE Orhangazi Hızlı Feribotu’nun arkasına TAKILARAK...
|