|
|
03 Temmuz 2008 Perşembe 00:30
|
Yaşam
|
Eğitmenlerden Alex, annesinin vefat ettiğini öğrenince performansının ardından canlı yayını terk etti
SHOW TV’nin sevilen yarışması ‘Şarkı Söylemek Lazım’ önceki gün yeniden izleyiciyle buluştu.
Zeynep Talu, Özdemir Erdoğan, Ayşe Özyılmazel’in jüri koltuğunda olduğu programda Faik, Okan Karacan, Yalçın Menteş, Güler Kazmacı, Melike Öcalan, Leyla Bilginel, Tuğçe Güder, Özgür Özberk, Cenk Torun, Meral Kaplan, Esra-Ceyda ter döktü. Yarışmacıların eğitimlerini ise Alex, Aslı Zen, Müslüm Gürses, Safiye Soyman, Yıldız Tilbe, Niran Ünsal, Asuman Krause, Tan, Ege, Ümit Besen ve Zafer Erdaş üstlendi. İşte geceden notlar:
Programı Haldun Dormen’le sunan Aysun Kayacı göğüs dekolteli elbisesiyle dikkat çekti.
Eğitmenlerden Alex, annesinin vefat ettiğini öğrenince performansının ardından canlı yayını terk etti.
Dormen, Melike Öcalan’ın sesini dinledikten sonra, “Bu kadar güzel söylemeyi eski eşiniz Suat Suna’dan mı öğrendiniz?” diye sordu. Öcalan, “Lütfen burada ondan bahsetmek istemiyorum” karşılığını verdi.
Partneri Cenk Torun’la birinci olan Yıldız Tilbe gece boyunca kuliste tavla oynadı.
Türkiye’nin ilk internet dizisi “Proje 13”, 9.Bölümü ile gizem, macera ve eğlence dolu hikayesine son hız devam ediyor.
Yasemin Allen, İngiltere'de en çok satan saç tasarım dergisi "Hair'in yenilenen sayısına kapak oldu.
Özcan Deniz, Ece Sükan'la olan öpüşme sahnesi yüzünden sevgilisi Fahriye Evcen ile arasının bozulduğu iddiası için 'ÖYLE BİRŞEY YOK' dedi.
İngiliz The Times gazetesi, 2008 yılının en iyi 100 filmini seçti. Listenin 5’inci sırasında Reha Erdem’in ‘Beş Vakit’ filmi yer aldı.
Bergüzar Korel'in görüntülerinden oluşan videonun sonunda ‘Türban sana çok yakışıyor Bergüzar’ yazısı görülüyor.
Tatlıses, şov programında konuğu Ersin Korkut'la birdirbir oynamasını eleştiren Bayülgen'i yanlış buldu.
|