|
|
23 Temmuz 2008 Çarşamba 00:44
|
Yaşam
|
Facebook'taki fotosunu porno sitesine koydular; yanına da 'Kullanmak ve kullanılmak istiyorum' yazdılar
İngiltere'de yaşayan 22 yaşındaki Becky Spraggs'in, internetin popüler sosyal iletişim sitesi facebook'a koyduğu fotoğrafı başına dert oldu.
Spraggs bu fotoğrafın, internetteki pornografik bir sitede kullanıldığını öğrendi. Fotoğrafın yanına eski kocasının telefonu ile "Kullanmak ve kullanılmak istiyorum" yazılan kadın, şoke oldu.
Günde 50-60 aşk telefonu almaya başlayan ve eski kocanın uyarısı üzerine durumdan haberdar olan üç çocuk annesi "Dünyam yıkıldı" dedi.
'Merak etme rahat, huzurlu uyu. Yeni doğan, seni hiç tanımayan kardeşler de izliyor, Hababam'ı, Tosun Paşa'yı, Salako'yu... Efsane soyadını milyonlar koruyor'
İbrahim Tatlıses, ekranlara yeniden döndü. İlk gece konuğu Mehmet Ali Erbil'in yine ayarı tutmayınca bildik sözler havada uçuştu.
Dünyanın en kıyak işini kaptığı için en şanslı adamı ilan edilen Ben Southall, beyaz cennet adalarındaki işine başladı.
Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal, ölümünün 9. yılında ailesi, dostları ve tüm sevenleri tarafından Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı.
NTV’de yayınlanan 'Zor İş'in bu haftaki konuğu Alp Kırşan oldu...
Saba Tümer’in, beş yıl önce aşk yaşadığı Davut Güloğlu ile yeniden birlikte olduğu öne sürüldü.
|