|
|
24 Temmuz 2008 Perşembe 00:44
|
Yaşam
|
Erol Günaydın asker kaçağı çıktı
75 yaşındaki oyuncunun evine askerliğini yapmadığı gerekçesiyle celp geldi
Türk sinemasının usta oyuncularından Erol Günaydın başına gelen ilginç bir olayla şoke oldu. 75 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş Askerlik Şubesi’nden gelen kağıtla ‘asker kaçağı’ olduğunu öğrendi.
Neye uğradığını şaşıran Günaydın, şubeyi arayarak, “Askerliğimi 1962’de tamamladım. Ayrıca beni tanımıyor musunuz? Zaten kaç günlük ömrüm kaldı” dedi. Usta oyuncu bu sözlerinin ardından “1929’luları da çağırıyoruz. Ölüleri bile araştırıyoruz” cevabını aldığını söyledi.
Öte yandan Yönetmenliğini Ulaş Ak’ın üstlendiği “Nekrüt” adlı filmin son sahneleri ekipte yer alan Günaydın’ın evinde çekildi. Filmin senaryosuna da imza atan Ak, “Erol Abi’yi yormamak için seti onun ayağına kadar getirdik” dedi.
Türkiye’nin ilk internet dizisi “Proje 13”, 9.Bölümü ile gizem, macera ve eğlence dolu hikayesine son hız devam ediyor.
Yasemin Allen, İngiltere'de en çok satan saç tasarım dergisi "Hair'in yenilenen sayısına kapak oldu.
Özcan Deniz, Ece Sükan'la olan öpüşme sahnesi yüzünden sevgilisi Fahriye Evcen ile arasının bozulduğu iddiası için 'ÖYLE BİRŞEY YOK' dedi.
İngiliz The Times gazetesi, 2008 yılının en iyi 100 filmini seçti. Listenin 5’inci sırasında Reha Erdem’in ‘Beş Vakit’ filmi yer aldı.
Bergüzar Korel'in görüntülerinden oluşan videonun sonunda ‘Türban sana çok yakışıyor Bergüzar’ yazısı görülüyor.
Tatlıses, şov programında konuğu Ersin Korkut'la birdirbir oynamasını eleştiren Bayülgen'i yanlış buldu.
|