|
|
24 Temmuz 2008 Perşembe 16:07
|
Yaşam
|
Domates hasta etmişti... Şimdi de BİBER Amerikalıları HASTA ETTİ
ABD’de domateste bulunan bir bakterinin insanları yatağa düşürmesinin ardından Meksikalıların acı biberi Jalapeno, ülkede 1200 kişinin hastalanmasına yol açtı.
Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi yetkilileri, Jalapenoların içinde bağırsak enfeksiyonu ve ishale yol açan ‘salmonella’ bakterisinin bulunduğu açıklandı.
Biberin yetiştiricileri ise Meksika dışında biberin hormonlu olarak yetiştirildiği için yapısının bu şekilde bozulmuş olabileceğini savundu.
Geçen yıllarda bu biberin düzenli olarak yenildiğinde prostat kanserine yol açan hücreleri yüzde 80 oranında azalttığı tespit edilmişti.
TRT, 2009’a hızlı girmeyi planlıyor. Kürtçe TV için atakta olan kurum, 2009 yılında bir de müzik kanalı açmak için kolları sıvadı.
‘Emmerdale’ dizisinin 28 yaşındaki yıldız oyuncusu Ben Freeman’ın Karayip Adaları’ndaki lüks bir otelde 16 yaşındaki kıza tecavüz ettiği iddia edildi.
GÜLENAY ABİ, 'BEN İŞ BULDUM BİLE' KARŞILIĞINI VERİYOR
Microsoft'un ücretsiz e-posta hizmeti hotmail, Türk kullanıcılarına, kişisel bilgilerini çalmayı amaçlayan sahte e-postalardan korunmanın yollarının anlatıldığı bir uyarı gönderdi.
Yaprak Dökümü’nde Şevket’i canlandıran Caner Kurtaran uyuşturucudan sonra şimdi de otel parasını ödeyemediği için arabasını rehin bıraktığı iddiasıyla gündemde
ÜSTELİK DE Orhangazi Hızlı Feribotu’nun arkasına TAKILARAK...
|