|
|
16 Ağustos 2008 Cumartesi 00:36
|
Yaşam
|
Tayt giymis bir zenci nedeniyle ALİŞAN'IN OKUL BIRAKTIĞI ortaya çıktı
Alişan, Macaristan’da bulunduğu dönemde bu yeteneğini geliştirmek için oyunculuk derslerine yazıldığını söyledi.
Gülben Ergen’in ‘Sürpriz’ adlı programına konuk olan Alişan, derslerin neden çok kısa sürdüğünü de ilk kez itiraf etti.
Sınıfta tayt giyen bir zenci gördüğünü ve bundan korktuğunu anlatan türkücü, “Okulda bale eğitimi de vardı. Bir gün derse girdiğimde içeride taytlı bir zenci gördüm. Ama öyle böyle bir tayt değil, vücuduna yapışmış. Öğretmene Türkiye’de ünlü bir isim olduğumu ve eğer burada fotoğraf çekilirse mahvolacağımı söyleyip dışarı çıktım” dedi.
Programın diğer konuğu Okan Bayülgen ise Alişan’ın bu sözlerini yayın boyunca ti’ye aldı.
Tiyatro eğitimi aldığını söyleyen Bayülgen, “Benimle ilgili çok şey söylenir ama bir kere ben tiyatro okudum. Biz hepimiz taytlıydık. Benim de bir taytım var. Zaten Alişan’la şimdiye kadar program yapmama nedenim zencilerden korkması” diye konuştu.
Türkiye’nin ilk internet dizisi “Proje 13”, 9.Bölümü ile gizem, macera ve eğlence dolu hikayesine son hız devam ediyor.
Yasemin Allen, İngiltere'de en çok satan saç tasarım dergisi "Hair'in yenilenen sayısına kapak oldu.
Özcan Deniz, Ece Sükan'la olan öpüşme sahnesi yüzünden sevgilisi Fahriye Evcen ile arasının bozulduğu iddiası için 'ÖYLE BİRŞEY YOK' dedi.
İngiliz The Times gazetesi, 2008 yılının en iyi 100 filmini seçti. Listenin 5’inci sırasında Reha Erdem’in ‘Beş Vakit’ filmi yer aldı.
Bergüzar Korel'in görüntülerinden oluşan videonun sonunda ‘Türban sana çok yakışıyor Bergüzar’ yazısı görülüyor.
Tatlıses, şov programında konuğu Ersin Korkut'la birdirbir oynamasını eleştiren Bayülgen'i yanlış buldu.
|