|
|
13 Eylül 2008 Cumartesi 13:17
|
Yaşam
|
Şarkıcı Hatice’nin silah ve av tutkunu eşi Ramiz Özbay’ın Türkbükü’nün altını üstüne getirdiği ortaya çıktı
Kafa dinlemek için Bodrum’u tercih eden ünlülerin bikini ve şortlarıyla gittiği Türkbükü’ne tüfeğiyle giden Özbay, boş durmayıp orada da avlanmış.
AKŞAM gazetesinden BARIŞ ENGİN'in haberi:
Facebook’taki sayfasında makineli tüfekle poz veren ‘müthiş avcı’, arkadaşlarıyla yaptığı sohbetlerde ise bol bol tatilde yaptığı atış talimlerinden söz ediyor. İşte Özbay’la yakın arkadaşı arasında geçen av geyiği:
Birol K: İçip içip Türkbükü’nde inek, tavuk bırakmadın hepsini katlettin. Köylü seni arıyor...
Ramiz Ö: Harbi oğlum ineğe yazık oldu dimi :) Ben boş tarla zannettim kardeşim ineğin hayatı kaydı :) Benim araba da silah deposu gibi her türlü silah her yerden çıkıyor.
Ramiz Ö: Şişt biliyorsun değil mi Türkbükü’ne girerken beni uzaktan gören inekler çil yavrusu gibi dağılıyor hahahhah :)
KOLUNU YAVRU TİMSAH KAPMIŞTI
Hatİce-Ramİz Özbay ikilisinin başına geçen yıl da ilginç bir olay gelmişti. Hayvanlara olan düşkünlüğünde sınır tanımayan Ramiz Bey evde Afrika timsahı beslemeye başlamıştı. Ancak bir gece salonda uyurken büyük bir acıyla uyanan Hatice, “Bir baktım timsah kolumu ısırmış ve o halde dönmeye çalışıyor. Ben avaz avaz bağırmaya başlayınca Ramiz geldi. Yetişmese kolumu kurtarmamın imkanı yoktu. Az daha timsaha yem olacaktım” demişti.
BUNA RAĞMEN BU FİLME İZLEYİCİ GİDECEK Mİ?
2008 yılında başlangıç ya da bitim tarihleri hafta sonu tatilleriyle birleşmesi sayesinde dini bayramlarda 9'ar günlük tatil yapan çalışanlar ve öğrenciler, gelecek yıl o şansı elde edemeyecek
Felç nedeniyle konuşamayan ve sağ kolunu oynatamayan İngiliz adamın beynine kök hücre dolu bir çay poşeti yerleştirildi. Poşet iki hafta sonra çıkarılınca adam sağlığına kavuştu
POLANSKİ, 'KURTARIN BENİ' DEDİ, İMDAT ÇIĞLIĞI ATTI
Burhan Şeşen'in oğlu Serhan Şeşen kalbinin durması sonucu yaşamını yitirdi.
Ünlülerin medya endeksi belli oldu. Hülya Avşar yüzde 43 kayıp yaşadı. En büyük atılım yüzde 88 ile Özgü Namal’dan geldi.
|