|
|
05 Ekim 2008 Pazar 03:27
|
Yaşam
|
Büyükannesi, o güzel kızın bu 61 yaşındaki 'delikanlıyla' birlikteliğine karşı: Nereden buldun bu yaratığı kızım
75 YAŞINDAKİ BÜYÜKANNE, GENÇ KIZIN BU 'DELİKANLIYLA BİRLİKTELİĞİNE' KARŞI...
DÜNYACA ünlü müzik grubu Rolling Stones’un 61 yaşındaki üyesi Ronnie Wood ile birlikte olan Kazak güzeli Ekaterina’nın büyükannesi Lyudmila Ivanova The Sun gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Ivanova, Wood’un torununu kandırdığını söyledi.
Ekaterina’nın 75 yaşındaki büyükannesi “Sakın o aptal bunakla evlenme, böyle çirkin bir yaratıkla nasıl birlikte olabilirsin, görmüyor musun seni sadece kullanıyor” dedi.
Geçtiğimiz günlerde eski garson Ekaterine ile yemek yerken görüntülenen Wood’a 23 yıllık eşi Jo Wood 100 milyon dolarlık boşanma davası açmıştı.
VE BU İCADIN BAŞINDA DA GOOGLE'IN PATRONUNUN KARISI VAR
Google geçtiğimiz günlerde yaptığı bir yenilikle, kullanıcıların arama sonuçlarını istedikleri gibi düzenleyebilmesini sağlayan bir sistem geliştirdi.
Time’ın yılın buluşları listesinde asıl yıldız, 4 numaradaki Hulu.com. NBC ve Murdoch ortaklığıyla bu yıl kurulan bir internet sitesi.
Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Sayısal Loto'nun bu haftaki çekilişi yapıldı. Kazandıran numaralar; 3, 10, 26, 28, 39 ve 47 olarak belirlendi.
Tüm dünyada albümleri 100 milyondan fazla satan Amerikalı hard rock grubu Guns N’Roses’ın 15 yılı aşkın zamandır beklenen albümü sonunda, grubun sosyalleşme sitesi MySpace’teki sayfasından yayımlanmay
|