|
|
25 Kasım 2008 Salı 11:57
|
Yaşam
|
Sevgililer, ödülleri sildi süpürdü... Rihanna ve Brown çifti ödülleri topladı
Amerikan Müzik Ödüllerin sahiplerini buldu. Chris Brown en iyi erkek sanatçı dalında ödülü kazanırken Rihanna ise en sevilen kadın sanatçı dalında ödül kazandı.
Bu yılki Amerikan Müzik Ödüllerine Rihanna ile sevgilisi Chris Brown damgasını vurdu. Kodak Tiyatrosu’ndaki görkemli törende pop/rock dalında Chris Brown en iyi erkek sanatçı dalında ödülü kazanırken Rihanna ise en sevilen kadın sanatçı dalında ödül kazandı. En iyi albüm ödülü ‘As I Am’ ile Alicia Keys’in oldu. Kanye West ise ilk Amerika Müzik Ödülü’nu almış oldu. En iyi rap sanatçısı ve rap albümü katagorilerinde Kanye West ödülleri alırken yeni single’ı ‘Heartless’ı da seslendirdi. Gecede Beyonce, Pussycat Dolls gibi isimler de şarkı söyledi.
'Merak etme rahat, huzurlu uyu. Yeni doğan, seni hiç tanımayan kardeşler de izliyor, Hababam'ı, Tosun Paşa'yı, Salako'yu... Efsane soyadını milyonlar koruyor'
İbrahim Tatlıses, ekranlara yeniden döndü. İlk gece konuğu Mehmet Ali Erbil'in yine ayarı tutmayınca bildik sözler havada uçuştu.
Dünyanın en kıyak işini kaptığı için en şanslı adamı ilan edilen Ben Southall, beyaz cennet adalarındaki işine başladı.
Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal, ölümünün 9. yılında ailesi, dostları ve tüm sevenleri tarafından Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı.
NTV’de yayınlanan 'Zor İş'in bu haftaki konuğu Alp Kırşan oldu...
Saba Tümer’in, beş yıl önce aşk yaşadığı Davut Güloğlu ile yeniden birlikte olduğu öne sürüldü.
|