|
|
06 Ocak 2009 Salı 10:08
|
Yaşam
|
Araştırdılar; en çok 36 beden kadınlar SEKS yapıyor
36 beden kadınların son hafta içinde seks yaptığı, 38 beden kadınların yarısının son hafta seks yaptığı, obezlerin yüzde 12'sinin bir yıldır hiç seks yapmadıkları TESPİT EDİLDİ...
En fazla 36 beden kadınlar seks yapıyor. Araştırmacılar, 36 beden kadınların yüzde 60’ının son bir hafta içinde seks yaptığını, buna karşılık 38 beden kadınlar da bu oranın yüzde 50’de kaldığını tespit ettiler.
Bu rakamlar, üç bin İngiliz’in yatak odası alışkanlıkları üzerine yapılan bir araştırmada ortaya çıktı. Araştırmada, obez kabul edilen deneklerin on’da biri de, çıplak görünmekten endişe ettikleri için son bir yıldır hiç seks yapmadıklarını ifade etti. Zayıflama konusunda faliyet gösteren LighterLife firması tarafından yaptırılan araştırmaya göre, obez sayılan kişilerin yüzde 12’si bir yıldır seks yapmadıklarını, yüzde altısı ise en az altı aydır seks yapmadıklarını söyledi. Seks ve ilişki uzmanı Tracey Cox, "Seks aslında dışarıda değil insanın içinde, beyninde olan bir şeydir. Ancak toplum zayıfların daha çekici olduğunu empoze ettiği için, onlar kendilerini cinsel açıdan daha rahat hissediyorlar" dedi.
50. Uluslararası Nasrettin Hoca Şenlikleri Konya'nın Akşehir ilçesinde başladı. Temsili Nasrettin Hoca Kadir Çöpdemir, Devlet Bakanı Faruk Çelik'le birlikte dereye, küresel krize dikkat çekmek için pa
Jackson ailesinin hayranlara internette çekilişle bedava bilet dağıtılacağının açıklanmasının ardından, bilet taleplerinin alındığı "www.staplescenter. com'' isimli internet sitesine yaklaşık 2 saatte
Ünlü Harry Potter filmlerinde 'Ron Weasley' karakterini oynayan Rupert Grint, domuz gribine yakalandığı anlaşıldıktan sonra tedavi altına alındı.
Birinci Dünya Savaşı'nda İngilizlere esir düşen ve Mısır'ın İskenderiye şehri yakınlarındaki Seydibeşir Usare Kampına hapsedilen 15 bin Türk askerinin akıbeti konusundaki iddia:
1960'lı yılların gözde şarkısı 'Artık sevmeyeceğim'i bugüne kadar Türk Sanat Müziği olarak Muazzez Ersoy, Arabesk dalında Neşe Karaböcek, Pop türünde de Haluk Levent ve Hakan Peker tanıttı.
Amerikalı pop kralı Michael Jackson için Los Angeles’ta düzenleneceği açıklanan 17 bin 500 kişilik anma töreninin biletleri için taleplerin alındığı internet sitesine 2 saatte 500 binin üzerinde başvu
|